90v juhlavuoden kampanja huipentuu kauden loppuun

Nyt 90v juhlavuoden kampanjassa on käsillä viimeiset tarjoukset. Hienosti sujuneen kauden kruunuksi on tarjolla neljä erilaista tuotetta. 90v juhlahuivi hintaan 20€/kpl, juhlahuivi + 4kpl ottelulippuja 45e tai juhlahuivi ja VIP-kausikortti 59e. Oman kausikortin saa korotettua VIP-kausikortiksi loppukaudeksi 39 euron hintaan. VIP-ominaisuus aktivoidaan kortille, joten uutta kausikorttia ei tarvitse. Kissojen kautta on jäljellä neljän kotiottelun verran, mutta Kakkosessa pelataan yksinkertainen nousukarsinta sarjan neljän parhaan joukkueen kesken. Näin ollen kotiotteluita voi tulla yhdestä kahteen kappaletta lisää.

Muistathan laittaa kalenteriin myös lauantain 29.10., jolloin juhlitaan 90v juhlagaalaa Ravintola Myllärissä. Tarkempi ohjeistus ja hinnat tulevat lähiaikoina.

Juhlahuiveja on tilattu 90 kappaletta, joten varmistetaan yhdessä että nuo kaikki saadaan myytyä kauden loppuun mennessä! Huivihan on myös oivallinen lahjaidea, joten ei muutakun verkkokauppaan ostoksille. Huiveja voi noutaa myös Kissojen ottelutapahtumista Kaupista.