90-juhlavuoden kausikorttikampanja huipentuu

Ilves-Kissojen 90-juhlavuoden kausikorttikampanja huipentuu huikeaan haasteeseen. Juhlavuoden kunniaksi on tavoitteena saada kasaan 9000€ kausikorttimyynillä. Tämähän tarkoittaisi 100kpl myytyä 90€ VIP-kausikorttia.

Etusivulle asetetusta laskurista voi seurata kampanjan toteutumista, laskuria päivitetään manuaalisesti aina sadan euron välein.

Vielä on 2/3 tavoitteesta toteutumatta, mutta uskomme vahvasti siihen, että kannattajamme ja koko Tampere on mukana juhlavuotemme kampanjassa ja saamme 9000€ kasaan.

Kausikorttien toimitukset jo tilanneille alkavat viikolla 14 ja 15. Kauden 2021 kausikortti käy myös kaudella 2022, kunhan sen maksu uusitaan. Lisätietoja ottelutapahtumien hinnoittelusta löydät pääsyliput & kausikortit sivultamme: https://www.ilves-kissat.fi/paasyliput-kausikortit/

Voit tilata kausikorttisi verkkokaupastamme. VIP-kausikortti on myynnissä koko juhlavuoden hintaan 90€/kpl. Muiden kausikorttien tarjousaika loppuu 17.4., joten ostathan kausikorttisi heti!

Kausikortit voit maksaa myös Smartumilla, EasyBreakilla, Epassilla tai EdenRedillä. VIP-kausikortteja ei voi näillä maksutavoilla maksaa. Lähetätähän meille sähköpostin osoitteeseen ilves-kissat@ilves-kissat.fi, kun olet maksanut kulttuuriseteleillä, niin tiedämme kohdistaa maksun oikein.