Ei se nyt ihan käsirysyyn asti edennyt

Vanhat riitapukarit, PS-44 ja Ilves-Kissat, kamppailivat Kolmosen pisteistä keskivikkoiltana Lamminpäässä. Ottelu alkoi kello 19.00 ja hiukankin pilvisemmän tai sateisemman iltapuhteen osuessa kohdalle, pelin lopussa tuskin olisi nähnyt pelaajia pallosta nyt puhumattakaan. Ilta oli kuitenkin pilvetön ja kuulas, joten tuota ongelmaa ei ollut, kun puoliaikaakin vielä rahtusen lyhennettiin.

Ottelu ei alkanut kotijoukkueen kannalta suotuisasti. Sepot sai ensimmäisen kulmapotkunsa pelin seitsemännellä minuutilla. Rasmus Laahanen lähetti pallon maalin etualueelle, josta Juuso Salonen pääsi sutimaan pallon kissaverkkoon. Hiukan myöhemmin toisessa päässä kenttää Toni Toijala jyrättiin totaalisesti kumoon, jonka jälkeen pallo vietiin 11 metriin. Tero Intala nautiskeli rankkarin maalin oikeaan ylänurkkaan, joten peli oli tasan.

Parikymmentä minuuttia myöhemmin Amin Chouaib vapautti hienolla syötöllä Jere Intalan avopaikkaan, josta tämä viimeisteli kliinisesti tilanteeksi 2-1, joten Intalan kauden 24:s täysosuma oli syntynyt. Kotijoukkueen puolustuksella ei ollut keskiviikko-iltana paras päivänsä, jonka johdosta vieraiden Mika Jussila pääsi tasoittamaan ottelun hiukan ennen puoliaikaa, jota siis vietettiin 2-2 tasatilanteessa.

Toisella jaksolla tunteet kentällä ja vaihtopenkeillä olivat ottaa otteen erotuomari Aleksi Palolahden tuomitsemislinjasta, jonka johdosta ääntä käytettiin, kuin Mieskuoro Huutajien konserteissa, sekä kentällä että vaihtopenkeillä. Tilanne huipentui siihen, että toinen Seppojen valmentajista lähetettiin penkiltä kentän ulkopuolelle viilentämään tunteitaan.

Ilves-Kissat pääsi johtoasemaan, kun Toni Toijala tekaisi Kissoille maalin johdon puoli tuntia ennen pelin päättymistä. Loppua ottelusta ei tarkoitettu nuoremmille katsojille opiksi otettavaksi, kun tuomari nosti viimeisen puolen tunnin aikana keltaisen kortin peräti kuusi kertaa. Ottelun koko kuvaan sopi hyvin myös se, että viittä minuuttia ennen pelin loppua kotijoukkueen purkupallo osui suoraan Jarno Mattilan lapikkaaseen, josta tämä viimeisteli loppulukemiksi numerot 3-3.

Sekavasta ottelusta yksi piste molemmille joukkueille, josta varmaankin ainakin Hämeenlinnassa taputettiin käsiä. Seuraava Ilves-Kissojen peli pelataan ensi torstaina Kaupissa. Ottelu alkaa maaottelusta johtuen jo kello 18.45 ja sitä isännöi PP-70.