Syksy saapuu, ottelut vähenevät

Viime torstainen ottelu PP-70 vastaan Kaupissa oli karsinut varovaisestikin arvioiden puolet Ilves-Kissojen vakipelaajistosta, joka luonnollisesti näkyi kentällä ja katsojille. Vastustaja PP-70 puolestaan oli saanut joukkueeseensa muutamia Ilveksen A-junnujoukkueen pelaajia, joiden taitotaso ja varsinkin kunto oli edelliskerralla kohdattua PP:tä selvästi parempi.

Niinpä Ilves-Kissat esiintyi varsinkin ensi jaksolla varsin nihkeästi, eikä pystynyt avaamaan PP:n puolustusta kertaakaan. PP:n maalinsuulla taisteli nuorimies tyylikkäästi ja joutui antautumaan vasta toisella jaksolla sen jälkeen, kun Amin Chouaib sai tuekseen Eetu Virtasen, kun puolituntia pelistä oli pelaamatta. Chouaib iski ensimmäisen maalin 65 minuutilla ja Eetu Virtanen jatkoi siitä onnistuen lopulta vielä kolme kertaa, joten lopullisesti asiakirjoihin merkittiin Kissavoitto 0-4.

Jos PP:n pelaaminen on nayttänyt kauden aikana surullismurheelliselta, nyt joukkueen esityksessä ei ollut paljoakaan parannettavaa.

Ilves-Kissojen loppukauden tärkein ottelu pelataan ensi keskiviikkona Lamminpäässä. Vaikka sarjanousu ei enää ole realismia, hyvä ottelu sarjakärki HJS:a vastaan, korvaisi ainakin osittain kauden pettymyksiä. Peli alkaa 18.15.