Torstai illalla Kaupissa…

Ottelivat vuosien takaiset kissa ja koira, Kisatoverit isännöi ja Kissat vieraili.

Ottelu sinänsä ei jalkapalloilun hienouksia juurikaan tarjonnut. Ilves-Kissat pääsi kuin varkain johtoon, kun Eetu Virtanen lähetti kympin jälkeen sivuvaparin vastustajan maalin edustalle. Siitä se sitten kimpoili perin onnekkaasti  TKT:n maalivahdin Juuso Saikkosen selän taakse. Ensi jaksolla Kissat toki hallitsi hienokseltaan kentän tapahtumia ja saikin aikaiseksi varsin näyttävän hyökkäyksen, kun Timor Inapshba syötti Felix Suihkolle tämän juoksulinjalle. Suihko viimeisteli vakuuttavasti 0-2, mutta oli ilmeisesti saanut sen verran osumia jaloilleen, että valmennus veti miehen penkin puolelle heti maalin jälkeen. Vierasjoukkueen kahden maalin johdossa vietettiin taukoa.

Jos ensimmäinen jakso oli Ilves-Kissojen osalta varsin aneemista palloilua, ei toinen jakso tuonut tippaakaan parempaa pelaamista. Kisatoverit voitti lähestulkoon jokaisen kaksinkamppailun, eikä ihme ollut, että kotijoukkueen Valtteri Seppälä kavensi tilanteeksi 1-2, kun ottelua oli jäljellä vielä puolisen tuntia. Ilves-Kissojen vaihtopenkilläkin alkoivat otsat hiota, niin aktiivisesti TKT kävi Kissojen kimppuun joka puolella kenttää. Suuri vääryys ei olisi ollut, jos painostus olisi johtanut tasoitukseen. Maalikehikkoa lähemmäksi kotijoukkue ei kuitenkaan palloa saanut, vaikka maalivahti Juuso Saikkonenkin nousi maalia yrittämään.

Lopulta Daniel Opoku pääsi vastaiskuun, josta sijoitti pelivälineen tyhjyyttään ammottavaan TKT-rysään. Pisteet Kissoille 1-3. Oikeudenmukainen tulos ei missään nimessä ollut, mutta urheilussa näinkin voi käydä.

TKT:n paidan oli pukenut aiemmin Kissarivistössä pelannut Ted Debrah, joka esitti erityistä aktiivisuutta punapaitoja kohtaan, mutta onni ei ollut hänenkään kanssaan.

Ilves-Kissoja saattaa lohduttaa se, että syyskierroksella ei tappioita vielä ole tullut, kun kaksi ensimmäistä syksyn peliä päättyi tasalukemiin.

Parempaa pelaamista odotellaan keskiviikkona, kun VaKP nolline pisteineen saapuu Lamminpäähän. Kissakannattajat odottavat joukkueeltaan aika tavalla nyt nähtyä enemmän.