Takatalvi tosiasia – pelaajatkin kohmeessa

Ilves-Kissat juoksi perjantaina tällä kaudella toisen kerran Kolmosen estradille Kaukajärvellä. Ensimmäinen ottelu oli tervanjuontia sarjatulokas ACE:ta vastaan ja historiankirjoihin kirjattiin maalin tappio sekä nolla pistettä. Kovinkaan paljon otteet eivät parantuneet Loiske-ottelun ensimmäisellä puoliajalla, vaikka otteet ja hallinta olivat kyllä hienoksettaan Kissamerkkiset.

ACE ottelussa keskikentän dominaattori Jere Intala ontui kentältä jo muutaman minuutin jälkeen, eikä miehen takareisi kestänyt vielä pelaamista. Jos Intalan poissaolo näkyi keskikentällä, puolustuslinjaan oli vastaavasti parsittu Ville Puustinen pelikuntoiseksi. Kun vielä Eetu Virtasen flunssa hellitti sen verran, että hän pystyi viimeisen puolituntisen aktiiviseen pelaamiseen, ottelun toinen puoliaika oli jo numerollisestikin Ilves-Kissojen heiniä. Ensi jaksolla ei maaleilla herkuteltu.

Viiden minuutin kohdalla erotuomari osoitti Kissoille rangaistuspotkua, jonka Juha Jokinen tulitti vakuuttavasti vastustajan maaliin. Toisella jaksolla Berat Grabovci viimeisteli kahdesti ja noiden maalien välissä Eetu Virtanen tykitti pallon komeasti Loiskeen ylänurkkaan. Neljän tehdyn maalin jälkeen kylmyys kangisti kotijoukkueen pelaajat, jonka seurauksena ex-kissapeluri Fation Osma pääsi tuikkaamaan lempääläläisille maalin, joten lopputulokseksi rekisteröityi 4-1.

Kausi jatkuu tiiviinä, sillä seuraava ottelu pelataan jo keskiviikkona 8.5, kun viime kierroksella melkoiseen 7-0 myllerrykseen Hämeenlinnassa joutunut Palloveikkojen kakkonen isännöi Ilves-Kissoja Kaupissa.