Sarjajumbo tuli ja pesaisi samalla Kissalauman naaman

Jo ennakkoon valmennusjohto tiesi, että maalien tekemisessä on ”pikku” ongelmia. Se konkretisoitui Tammelan upeaan kuntoon saatetulla viheriöllä. Kissat kyllä piti palloa, mutta kun kukaan ei edes yrittänyt laukaista, ei palloa maaliin tietenkään saatu. Jos pelin hallinnasta olisi pinnoja jaettu, työvoitto olisi kirjattu kotijoukkueelle. Mutta niin se ei toimi! Vastustaja onnistui omissa maalipaikoissaan sataprosenttisesti, ensin pallon pisti pussiin Joni Murtomaa ja kun ennen taukoa Eetu Kokkisen kaukolaukaus lirahtikin kotimaaliin, puoliaikakaffeille mentiin kahden maalin tappioasemassa.

Puoliajalla päätettiin vetää kentältä sekä Salomo Ojala että Aleksi Siren. Heitä yrittivät korvata Tuomas Niskanen sekä Sasu Nieminen. Eikä se paljon paremmalta näyttänyt toisellakaan jaksolla. Kotiryhmän piti panostaa hyökkäykseen, joten Ville Puustinen lähetettiin kärkeen aiheuttamaan vieraiden puolustukselle paniikkia. No, maali saatiin aikaiseksi vajaa kymppi ennen pelin loppua, kun Tommi Rasinmäki oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Siihen se sitten jäikin.

Suurimmat ablodit keräsi kuulutus Veikkausliigasta, jonka kärkiottelussa RoPS kyykytti valtakunnan lippulaivaa HJK:ta, joten paljoakaan ei Tammelasta jäänyt kotijoukoille kerrottavaa. Eikä valmennukseltakaan mitään oikeasti merkittävää herunut.

– Laita sinne kiitokset Tammelan kenttähenkilöstölle, pelialusta on viritetty upeaan kuntoon, totesi Jukka Heinonen pelin jälkeen. Ja luikki kotiinsa sen enempää kommentoimatta pelattua ottelua.

Helppoa ei tule olemaan jatkossakaan. Ensi viikon keskiviikkona TPV isännöi paikallisottelua, kun pelataan paikkakunnan herruudesta ja erikoislataus tulee vielä siitä, että isäntien 85-vuotisjuhla on käsillä. Sitten 19.7 Tammelaan saapuu sarjakärki Honka Espoosta. Kannattaa tulla katsomaan, kuinka kylmää se kyyti onkaan isojen poikien kohtaamisessa.