Paikallisottelu parhaasta päästä

Säätila elokuun puolenvälin jälkeen ei olisi voinut olla parempi; plussaa 22 ja heikkoa itätuulta, joka Tammelaan ei osunut. Pelialusta virheetön ja katsojia Kissojen kauden rekordi, reilut 450. Ottelu alkoi varsin tasaisissa merkeissä, avausjakson muutaman hyvän tilanteen tuhrivat molemmat joukkueet, eikä puoliajalle lähdettäessä pöytäkirjaan kirjattu kuin Kissojen Juha Veijosen ja TPV:n Ali Koljosen keltaiset kortit. Katsomossa kyllä viihdyttiin, joskin tuskailtiin maalittomuutta.

Jos ensi jakso ehkä oli hiukan TPV -väritteinen, toisella jaksolla ei olisi uskonut, että Ilves-Kissat oli se joukkue, jonka sarjapaikka on hiuskarvan varassa. Maalin teki toki ensin paltsarit, kun vajaa tunti oli pelattuna. Pitkä syöttö osui Mohamed Koroman juoksulinjalle ja kärkkäri on aika usein poikaa, niin nytkin. Sen jälkeen kuusi minuuttia myöhemmin miehelle nousi ensimmäinen keltainen ja kymppiä myöhemmin toinen. Taival johti pää painuksissa suihkun puolelle. Toinen rike syntyi, kun Jere Intala, veljeksistä nuorempi, rytmitti juoksunsa alueelle täydellisesti. Jalat alta, pallo pilkulle, josta mies itse viimeisteli kliinisesti ottelun tasoihin.

Jos jalkapalloilussa jaettaisiin työvoitto aktiivisemmalle, kuten ennen vanhaan painissa, se olisi ehdottomasti kuulunut kotijoukkueelle. Kun sitä kuitenkaan ei ole saatu kymmenessä edellisessä pelissäkään, miten siinä nyt olisi onnistuttu? Tasapeliin kuitenkin päästiin, eikä se ole huono tulos hyvän pelin jälkeen. Seuraavaksi Tammelan saapuu perjantaina FC Vaajakoski. Tulkaa katsomaan, katsomossa on aika kivaa.