NoPS kyykytti Ilves-Kissoja

Harjoitusottelujen sarja jatkui lauantaina Pirkkahallissa. Ilves-Kissojen vastustajaksi saapui Nokian Palloseura, joka pelaa kaudella 2015 Kolmosessa. Seuran kunnianhimoisena tavoitteena on syksyllä nousu Kakkoseen. Nokialaiset ovat vahvistaneet joukkuettaan, joten Kissat saivat kovan vastuksen, vaikka avausjaksoa toki selvänlaisesti hallitsivatkin. Jakson ainoa maali syntyi rangaistuspilkulta, kun Sasu Niemistä kohdeltiin kaltoin kuudentoista alueella. Salomo Ojala latasi pallon verkkoon ja Kissat johti tauolla 1-0.

Toisella jaksolla osat vaihtuivat. Kotijoukkueen maalihana ehtyi ja nokialaiset kävivät kolmesti pistämässä pallon kotijoukkueen maaliin. NoPS:n tehtävää helpotti maalintekijä Ojalan loukkaantuminen, eikä Eetu Rahkolankaan sivuun joutuminen edistänyt Kissapelaamista. Ottelu päättyi siis 1-3 tappioon, joten puolustuspäässä on edelleenkin rutkasti tehtävää. Onneksi sarjan alkuun on kolmisen kuukautta, joten tekemisen suunta lienee selvillä. Seuraava harjoitusottelu pelataan lauantaina 21.02.2015  klo 12.00, jolloin Kissat saa vastaansa  TPV:n. Edellinen harjoituspeli Paltsareita vastaan päättyi 2-2 tasapeliin, joten parin viikon päästä nähdään mihin suuntaan joukkueiden pelaaminen kehittyy. (Päivitys artikkeliin: ennen TPV-peliä I-Kissat testaa Ilveksen kakkosjoukkueen + mahdolliset liigavahvistukset la 14.2. klo 14.30 Pirkkahallissa.)