Kauden toinen harjoitusottelu Pirkkahallissa

Ilves-Kissat sai harjoituskamppailuun vastustajakseen Kolmosessa pelaavan Tampereen Peli-Toverit. TP-T marssitti kentälle joukkueen, jonka pelaajisto sisältää kovan luokan pelimanneja.

Eetu Virtanen iski komean maalin

Viimeisin joukkueeseen liittynyt on numerolla 13 pelannut Sakari Saarinen (ex-TPV, TamU, RoPS, KTP ja Haka) näyttää karistaneen Valkeakosken hajut pelivermeistään ja dominoi nyt vakuuttavasti TP-T:n keskikenttää. Saarinen jatkoi tyylikkäästi Kalle Kankalan vaparin Kissamaaliin, kun ottelua oli pelattu vain kymmenkunta minuuttia.

Ilves-Kissat tasoitti yhdeksän minuuttia myöhemmin, kun Jussi Rasvan tarkka keskitys löysi Jaakko Wainikaisen päänupin, josta tarkka nikkaus ohjautui alanurkkaan. Edellisestä minuutti eteenpäin, kun Matias Riikonen vei vierasjoukkueen toistamiseen johtoon. Taukoa vietettiin TP-T:n johtaessa 1-2.

Toiselle jaksolle Kissat vaihtoi kentälle Lari Hakasen ja nuoren Badr Laouinin , joiden myötä pelin hallinta siirtyi kotijoukkueelle. Jaksoa oli pelattu vain 4 minuuttia, kun Jaakko Wainikainen tarjoili epäitsekkäästi  tekopaikan Salomo Ojalalle, joka viimeisteli pelin tyylikkäästi tasoihin. Eikä jaksoa oltu pelattu täyteen kymmentä minuuttia, kun ottelun tuomari varoitti toistamiseen Jussi Kotilahtea, joka taas tiesi ennenaikaista suihkua. Samalla vierasjoukkueen urakka vaikeutui entisestään. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin parikymmentä minuuttia ennen loppuvihellystä. Eetu Virtanen pamautti komeasti pallon 25 metristä maalin vasempaan yläkulmaan. Numerot 3-2 jäivät ottelun loppunumeroiksi.

TP-T esiintyi kentällä tyylikkäästi aina siihen saakka, kun Kotilahti katseli punaista. Akseli Sakari Saarinen – Kalle Kankala dominoi keskialuetta niin kauan kuin voimat riittivät. Kissoista ilahduttavasti esiintyivät nuorukaiset Laouini ja Ojala. Ensi kertaa punaisen paidan puki päälleen myös  Veikkausliigassakin meritoitunut Samu Ruisniemi, ihmeisiin hän ei ensimmäisessä pelissään intoutunut.

Valmennusjohdolle ottelun tärkein anti taisi olla puolustuksen haavoittuvaisuus ensimmäisellä jaksolla. Sitä parannellaan seuraavassa ottelussa, joka pelataan Pirkkahallissa lauantaina 07.02  kello 12.00, jolloin vastustajaksi saapuu  Nokian Palloseura.