NoPS 2-1 Kissoja vahvempi

Ilves-Kissat matkasi perjantai-iltana Nokialle, jossa vastaan asettui sarjan ainoa tappioton joukkue.  Ottelu noudatteli sitä kaavaa, joka oli myös sarjataulukosta luettavissa. Kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia ja olisi hieman paremmalla viimeistelytaidolla saattanut tehdä useampiakin osumia, mutta Jimi Salo Kissojen maalin suulla oli taas mies paikallaan, joten takaiskujen määrä jäi kahteen.

Nokian maalitehtailun aloitti reilun puolen tunnin pelin jälkeen Samu Jokela ja taukoa  vietettiin kotijoukkueen johdossa. NoPS:n Joona-Petteri Valkama survoi pallon toistamiseen kissamaaliin, kun toista jaksoa oli pelattu kahdeksan minuuttia. Timor Inapshba pystyi toki haistamaan maalintekopaikan, kun tunnin verran oli pelattu, mutta tasoitus jäi joukkueelta haaveeksi ja lähempänä taisi olla kotijoukkueen kolmas kuin Kissojen tasoitusosuma.

Nokia ansaitsi voittonsa kiistatta, niin paljon paremmalla asenteella joukkue pelasi. Vieraat keskittyivät liikaa sanalliseen verbaliikkaan, jolla kyllä saattaa pärjätä politiikassa, mutta vihreällä veralla siitä ei ole juurikaan apua.

NoPS rykäisi eron Kissoihin jo kymmeneen pisteeseen, joskin joukkue on pelannut ottelun enemmän. Ilves-Kissat yrittää kiillottaa rahtusen tahriintunutta kilpeään jo keskiviikkona Lamminpäässä, kun vastaan asettuu nuori, vikkelä ja nälkäinen Ilveksen kakkosjoukkue.