LähiTapiola Pirkanmaa Ilves-Kissojen pääyhteistyökumppaniksi

LähiTapiola Pirkanmaa ja Ilves-Kissat ovat solmineet kauden 2021 kattavan yhteistyökumppanuuden. ”Tämä oli yksi tärkeä askel, kun lähdimme rakentamaan tulevaa kautta. Ammattimaisessa urheilutoiminnassa myös vakuutukset ja vammojen huolto on tärkeässä roolissa. Kun jotain tapahtuu, pitää pelaajamme päästä nopeasti tutkittavaksi ja hoitoon. LähiTapiolan urheilijavakuutus korvaa kulut 20 000 euroon asti, mikä kattaa vakavankin polvivamman. Heidän palvelunsa on myös huippuluokkaa, meillä on nopea yhteys Pihlajalinnan ammattitaitoisiin lääkäreihin, jotta pelaajamme pääsevät tutkimuksiin ja hoitoihin mahdollisimman nopeasti. Vakuutus on kokonaisuutena paras, johon olen itse urheilu-urallani törmännyt, joten olen erittäin tyytyväinen kumppanuuteemme”, kommentoi sopimusta Tuomas Karjanlahti.


LähiTapiola tulee näkymään Kissojen pelipaidassa ja muutenkin seuran toiminnassa vahvasti. ”Vaikka sopimus on yksivuotinen, on molempien osapuolten intresseissä kehittää Kissojen toimintaa Ykkösen ja jopa Veikkausliigan tasolle, ja uskon että kunhan kaikki sujuu suunnitellusti, on tässä mahdollisuus pitkään ja hedelmälliseen kumppanuuteen”, kertoo Karjanlahti yhteistyön taustoista.

Kuvassa LähiTapiola Pirkanmaan toimitusjohtaja, 11.12.2020 Vakutuusneuvoksen arvonimen saanut Pentti Kuusela, ja Ilves-Kissojen puheenjohtaja Tuomas Karjanlahti.