Kraft – I-Kissat 3-1 (0-1)

I-Kissat lähti toiveikkaana sunnuntaiselle maakuntamatkalle aurinkoiseen Närpiöön. Kraft oli kuitenkin tyly isäntä ja piti kaikki pisteet kotonaan lukemin 3-1.

Maalipyssy Ville Puustinen herätti Kissaleirin haaveet vierasvoitosta puskemalla Arto Lindbergin tarkasta sivuvaparista munkin aivan maalin ylänurkkaan. Kraft vyörytti vahvasti hyökkäyksiään ja erikoistilanteitaan koko avausjakson ja Kissat tarvitsi Tuomas Karjanlahden pelastusten lisäksi yläkerran apua pitääkseen maalinsa puhtaana.

Toisella jaksolla Närpiö tuli väkisin rinnalle ja ohi. Ensin Konaten veljekset juonivat tasoituksen tunnin kohdalla. Sitten 78.minuutilla kotijoukkue katkaisi Kissojen selkärangan runnomalla kulmasta voittomaalin. Pallo kimposi maalin edessä korkeuksiin ja meni lopulta vahvasti häirityn Karjanlahden käsistä verkkoon. Vanhempi Konate teki vielä kosmeettisen 3–1-osuman. Ilves-Kissojen huippupaikat olivat jälleen kortilla. Jussi Rasvalle avautui loistava puskupaikka ja Jere Intalalle muutama kohtuullinen vetopaikka, mutta Kraft-veskari ei joutunut kunnolla töihin. Kyseinen 2,5-metrinen maalivahtivahvistus poimi helpohkosti toisen jakson Kissa-kulmat ja -sivuvaparit.

Ilves-Kissojen voitoton putki on jo hiukan huolestuttavasti viiden matsin mittainen, mutta seuraavat kaksi peliä päästään pelaamaan kotona, missä Kissat on esiintynyt vahvasti koko alkukauden.

MAALIT

0-1 (16’) VILLE PUUSTINEN, 1-1 (60’) MAMADOU KONATE, 2-1 (78’) OMA MAALI, 3-1 (87’) MAMADOU KONATE