Kokoilta sorvin ääreen

Ilves-Kissat lähetti pelaajansa ja kannattajakuntansa iloisin mielin juhannuksen viettoon voitettuaan keskiviikkona PK Keski-Uusimaan Tammelassa. Nyt kokot ovat sammuneet ja Kissat palanneet harjoituksiin tarkoituksenaan viritellä itsensä taas iskuun, kun heti maanantaina Tammelaan saapuu Käpylän Pallo Helsingistä.

Kokko IMG_2202

Joukkueet ovat jo kertaalleen kohdanneet. Keväällä Oulunkylässä Ilves-  Kissat oli ottelun voitossa kiinni jo muutaman yliaikaminuutinkin, kunnes  KäPa sai vielä hyväkseen kulmapotkun. Maalivahti Jere Piirainen nousi  myös avustamaan hyökkäystä ja pallo ajautuikin hänelle. Molari tinttasi  pelivälineen Kissareppuun, ihan niin kuin ei olisi peliurallaan muuta  tehnytkään. Näin kotimatka Helsingistä tuntui puolta pidemmältä, kun saapuminen sinne. Joten hampaankoloon jäi hiukkasen.

Käpylän Pallo tunnetaan erityisesti juniorikasvattajan roolistaan ja Helsinki-cupin alkuun saattamisesta yhdessä Hongan kanssa. Kerran KäPa on piipahtanut myös Ykkösessä kaudella 2008, mutta visiitti jäi vuoden mittaiseksi. KäPa on hiukan tinkinyt myös perinteistään, kun kotikenttä on siirtynyt Käpylästä Oulunkylän muoville.

Valmennusvastuu on kaksikolla Abdou TalatRami Hakanpää ja seuran urheilutoimenjohtajanpesti on Juha Vallan kokeneissa käsissä. Käpylä on pelannut sarjassa yhdeksän ottelua kuten kotijoukkuekin. KäPan sijoitus on tällä hetkellä 7. ja pisteitä 10. Joukkue on onnistunut maalinteossa 13 kertaa, joista kolmea on tuuletellut Ville Spangar ja kahdesti ovat osuneet Juuso Ollila ja Emerik Grönroos. Viimeksi joukkue pelasi 11.6, kun Honka kävi nappaamassa Oulunkylästä sarjapisteet. Näin KäPa:lla on ollut viisi päivää kotijoukkuetta enemmän aikaa valmistautua tähän koitokseen.

Ilves-Kissat on ollut melkoisessa otteluruuhkassa eikä vieläkään helpota. Maanantaisen pelin jälkeen heti lauantaina joukkue lähtee Keski-Suomeen ja mielii kostaa FC Vaajakosken keväisen ryöstöretken Pyynikille. Ilves-Kissojen 14 maalista viisi on Timor Inapshban käsialaa, kolmesti on osunut Salomo Ojala ja kaksi kertaa Jere Intala.