Kissojen kausi päättyi!

Ilves-Kissojen vastustajaksi kauden viimeiseen otteluun oli merkitty TP-V/2.  Kevään viimeisessä pelissä Paltsarit oli nuijinut Kissat 3-0. Nyt piti näyttää, kumpi oikeasti onkaan parempi.

Samaksi päiväksi oli siirretty Veikkausliigaottelu Ilves- HJK. Ihme ei ollut, että Lamminpäähän saapui vain kourallinen Kissafaneja ja vielä vähemmän TP-V:n akatemian kannattajia. Se ei kuitenkaan pelaajia näyttänyt pahemmin haittaavan.

Ilves-Kissojen Juha Jokinen niittasi pallon reppuun kympin kohdalla. Kuutta minuuttia myöhemmin TP-V:n  Moktar Laouini teki maalin, josta jokainen tämän tason pelaaja näkee vain märkiä päiväuniaunia; pallo 25 metristä yläkulmaan, ei voimalla, mutta tarkasti. Ensi jakso pelailtiin hyvinkin tarkasti virheitä vältellen, puoliajalla tilanne oli 1-1.

Toisella jaksolla Kissaluotsi Kari Sainio otti kympin kohdalla kolme yhtäaikaista vaihtoa; sisään tulivat Eetu Virtanen, jonka työtehtävät olivat estäneet aikaisemman peliintulon, sekä Daniel Oboku että Gael Njeukam. Tämän jälkeen peli olikin lähes yhtä päätä pelaamista.

Toni Paukkeri nautiskeli maalinteosta 72 minuutin kohdalla. Maalin edessä irtopallo odotti ratkaisijaansa ja Toni tinttasi pallon rysään tyylikkäästi. Siinä ratkaisu, vaikka Njeukam syöksyili ja laukoikin palloa maalin kehikoihin. Kotijoukkue johti 2-1 ja niihin lukemiin ottelu päättyikin!

Kissojen kausi päättyi tähän. Analyysi kaudesta saattaa tulla myöhemmin. Kiitos yhteistyöstä.