Kausi päättyi kolmanteen sijaan, ilmassa positiivista värinää!

Tästä se keväällä alkoi:

Ilves-Kissojen jalkapallovuosi 2018 päättyi voittoon TPV/2:sta. Vaikka kausi ei kokonaisuutena kovinkaan voimakasta hurraahuutoa aikaansaanut, aika paljon hyvääkin saatiin. Kahdestakymmenestä ottelusta voitettiin 11, kuusi ottelua päättyi tasalukemiin ja selkään saatiin kolme kertaa. JanPa, Loiske ja TPV/2 poistui kukin kertaalleen kolmen pinnan keralla kentältä, kun vastassa olivat punaiset. Lohkon kahdelle kärkijoukkueelle Kissat ei hävinnyt kertaakaan, eikä syyskierroksella millekään joukkueelle.

Kolmosen lohkovoiton nappasi suvereenisti Ilveksen kakkosjoukkue, joka kaikilla mittareilla mitattuna oli sarjan taitavin ja pelaavin joukkue, joten parhaat onnittelut ensi kesänä Kakkosessa pelaavalle joukkueelle.  Aika moni seikka on vielä hämärän peitossa mm. Kakkosessa pelaavien tamperelaisjoukkueiden lukumäärä.

Kaksi siellä ainakin varmuudella ensi kesänä pelaa. Melkoinen mäki on vielä TPV:llä kiivettävänä, jos se selviytyy voittajana otteluparista MyPaa vastaan. Kymenlaaksolaiset ovat taas nousemassa parrasvaloihin muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen, joten saattaa olla niinkin, että samassa Kakkosen lohkossa pelaa ensi kesänä kolme täkäläistä joukkuetta. Avoin kysymys on edelleen tulevan kesän lohkojaot, ajetaanko tamperelaiset taas pohjoislohkoon? No, se ei ole nyt Kissojen päänsärky.

Ja sitten mukavaan viestiin pelaajistolta. Näillä näkymin Kissapaidan pukevat ensi kaudellakin ainakin seuraavat pelaajat: Jesse Jaakkola, Eetu Virtanen, Toni Paukkeri, Henri Kulmala, Aleksi Sire`n, Jimi Salo, Jani-Petteri Soininen, Niko Äkräs, Juho Ihalainen, Juha Jokinen ja Eremies Mahander. Joukko täydentyy vielä ilahduttavasti Jere Intalalla, kun hän saa opintonsa vaiheeseen, joka mahdollistaa taas pelaamisen.

Kun valmentajaneuvottelut toivottavasti pikaisesti saadaan maaliin, ollaan nyt jo tilanteessa, josta on hyvä lähestyä tulevaa pelikautta ja tämä ilahduttaa varmasti myös seurajohtoa.