Kissat panostaa nousuun – Ilari Lassinen myyntipäälliköksi

Ilves-Kissat ovat olleet kesän aikana aktiivisia myös jalkapallon ulkopuolisilla siirtomarkkinoilla, kun rekryhaaviin ui pitkän linjan myynnin ammattilainen, Ilari Lassinen. Ilarilla on yli vuosikymmenen kokemus myynnin ja markkinoinnin tehtävistä erilaisissa telemarkkinointiyrityksissä ja hän on toiminut niin myyntineuvottelijana kuin myynti- ja toimitusjohtajan tehtävissä.

”Saimme tehtävään 20 hakemusta, joista suurin osa olisi ollut erittäin päteviä tehtävään. Ilarin CV ja kokemus olivat kuitenkin omaa luokkaansa ja olenkin erittäin tyytyväinen saadessamme hänet mukaan seuraamme. Hän omaa vahvan kokemuksen myynnistä, mutta myös myynnin- ja markkinoinnin kehittämisestä sekä johtamisesta organisaatiossa. Saamme seuraamme rautaisen ammattilaisen, jolla on jo valmiina vahva visio nykyaikaisen urheiluseuran myynnistä ja sen kehittämisestä. Ilari on myös pitkän linjan jalkapallomies, ja ymmärtää vahvasti myös urheilujohtamisen realiteetit toimiston puolelta, vaikka ei ole itse huipputasolla pelannutkaan”, kommentoi rekryä seuran puheenjohtaja Tuomas Karjanlahti.

”Ilarin rekry tukee kesän aikana viimeistelemäämme strategiaa, jossa suurimpana prioriteettinamme on talouden vahvistaminen ja budjetin kasvattaminen Ykkösen ja Veikkausliigan tarvitsemalle tasolle. Kuten olemme aiemminkin todenneet, meillä ei ole suurta rahoittajaa taustalla, vaan joudumme tekemään budjetin kasvattamisen rehellisen työnteon kautta ja tässä Ilarilla on nyt paikka loistaa”, kommentoi rekryä puolestaan varapuheenjohtaja Marjukka Mikkonen.

Tervetuloa seuraan Ilari, miltä nyt tuntuu?

– Ensimmäiset päivät ovat olleet erittäin mielenkiintoisia. Seuran visio siitä, että tulevina vuosina uudessa Tammelassa päästään nauttimaan Tampereen paikallisderbyistä, on innostava. Seuralla on pitkät perinteet, vakiintunut kannattajakunta ja hyvä kumppaniverkosto, jonka päälle on hienoa lähteä rakentamaan. Pystymme varmasti tarjoamaan hienoja elämyksiä tamperelaisille tulevina vuosina ja tehtäväni on auttaa toimiston puolelta joukkuetta parhaani mukaan. Eli tosi hyvältä tuntuu!

Mikä sai sinut hakemaan töihin Ilves-Kissoille?

– Olen tehnyt myyntitöitä koko urani ja nyt pienen tauon jälkeen halusin valjastaa osaamiseni johonkin uuteen ja mielenkiintoiseen projektiin. Ilves-Kissoissa yhdistyy kaksi intohimoani, jalkapallo ja myynti, joten sitä voisi kuvailla aikalailla täydelliseksi komboksi. Haluan auttaa seuraa rakentamaan tukevan kivijalan, jonka päälle pystytään luomaan Veikkausliigatasoinen organisaatio.

Kerro vähän jotain muuta itsestäsi, mitä teet vapaa-ajallasi?

– Vapaa-ajalla otan rennosti kotona ja kavereiden kanssa, tykkään myös lukemisesta ja koiran kanssa lenkkeilystä. Penkkiurheiluna kulutan tiiviisti niin Suomen kuin ulkomaan futissarjoja. Esikoisemme laskettu aika on tammikuussa, joten se tuo hieman jännitystä loppuvuoteen ja muutosta arkeen. Innolla odotan jo tulevaa tammikuuta!

Kissat selkeällä strategialla kohti Ykköstä ja Veikkausliigaa

Seurassa keväällä järjestetyn visio- ja strategiaprosessin myötä Ilves-Kissoilla on selvät sävelet tulevaisuudesta. Seuran tavoitteena on pitkällä aikavälillä tarjota pirkanmaalaiselle jalkapalloyleisölle korkeimman sarjatason jalkapalloa Tammelan uudella stadionilla, ja vahvana osana visioon sisältyvät paikallisderbyt. Niitä ennen on seura kuitenkin nostettava Ykköseen ja budjetti saatava kilpailukykyiseksi. Tavoitteena on myös nostaa pelaajabudjettia jo tulevalle kaudelle, ja kaudella 2022 seura tavoitteleekin lohkonsa kärkisijoituksia.

Lähde mukaan Kissojen matkalle olemalla yhteydessä myyntipäällikkö Ilari Lassiseen:

Ilari Lassinen
045 614 8224
Ilari.Lassinen@ilveskissat.fi

Ilari Lassinen myyntipaallikoksi
Tervetuloa seuraan Ilari!