I-Kissat – Kraft 2-2 (0-1)

Karmea pettymys paistoi Kissojen pelaajien naamalta ottelun jälkeen. Ymmärrettävää, kun takana on 90 minuuttia kovaa työtä ankarassa helteessä vain nähdäkseen kahden pisteen valuvan käsistä Kraftin noustua tasoihin lisäajalla. Vieläkään ei saatu voittoa Tammelan stadionilta, vaikka kaikki taito, uskallus ja taistelutahto pistettiin likoon.

Kaikki muu ottelussa olikin oikeastaan positiivista. Taitavia närpiöläisia vastaan pystyttiin hallitsemaan palloa ja luomaan huomattavasti enemmän maalipaikkoja. Keskikenttäpeli oli aktiivista ja rohkeaa, puolustajat voittivat kaksinkamppailut ja nousivat laidoilta tukemaan hyökkäyksiä ja kentän kuningas Timor Inapshba järjesteli paikkoja muille, hankki rankkarin ja maalasi kahdesti.

Närpiöläiset osuivat harvoista paikoistaan ikävillä hetkillä molempien jaksojen lopulla. Toisella jaksolla Kissat tuli väkisin tasoihin Inapshban rankkarimaalilla, jonka jälkeen voittomaalia haettiin erittäin määrätietoisesti. Jussi Rasva missasi Inapshban upeasta tarjoilusta, mutta ”Timi” ei itse erehtynyt kun Olli Pirinen purjehti laidalta läpi ja tarjoili namupassin.

Hienon esityksen ja karvaan pettymyksen jälkeen lähdetään entistä nälkäisempinä kaatamaan Pallo-Iiroja Raumalle jo torstaina.

TILASTOT