Kissat käynnistää kauden loppusuoransa Kauniaisissa

Ilves-Kissat matkaa sunnuntaina Kauniaisiin Grankulla IFK:n vieraaksi ja otteluh merkitys on jälleen massiivinen, kun B-lohkon runkosarjaa on jäljellä enää kolmen ottelun verran. Kissat hakevat jäljellä olevista otteluistaan maksimipisteitä ja vahvaa asemaa lohkon neljän parhaan joukkueen väliseen mestaruussarjaan.

Sunnuntain isäntä Grani haki Tampere Unitedin vieraana kolme pistettä, mutta sitä seuranneet kaksi ottelua päättyivät tappioihin Salon Palloilijoita ja Musan Salamaa vastaan. Kissat puolestaan on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan neljä ja lähtee sunnuntain otteluun kolmen pelin voittoputkessa.

Kissat nähtiin edellistä kertaa tositoimissa hurjassa 4-3 paikallispelivoitossa TamUa vastaan. Toni Paukkerin 90. minuutilla iskemä voittomaali oli kauden sadas joukkueen otteluissa nähty maali. Kissojen kolme edellistä ottelua onkin tarjonnut jälleen käsittämättömät 22 maalia.

Grani lähtee otteluun B-lohkon kahdeksantena, 10 pistettä Kissojen takana, joka tippui taukonsa aikana lohkon toiseksi SalPan taakse. Kotijoukkueen ykköstykki on kahdeksan maalia iskenyt Matias Sorvali ja tamperelaisille TamU:sta ja TPV:sta tuttu Omar Khary on viiden osumansa lisäksi alustanut lukuisia osumia.

Kissoilla puolestaan on nyt kolme pelaajaa, jotka on saavuttaneet kaksinumeroisen maalimäärän Kakkosen otteluissa. Paukkerin maali paikallispelissä oli miehen kymmenes ja hän täydentää Kissojen tehokolmikon Gerald Benin (12 maalia) ja Milad Zanidpourin (13) rinnalla.

Sunnuntain ottelu käynnistyy Kauniaisten keskuskentällä klo 18.30. Ottelun tulosta voi seurata Palloliiton tulospalvelusta, jossa joukkueiden kokoonpanot ovat näkyvissä noin tuntia ennen ottelun alkua.