Kissat kauden toiseksi viimeiseen kotipeliin

Ilves-Kissojen sarjakausi Miesten Kakkosessa huipentuu lauantai-iltapäivällä Vantaan Jalkapalloseuraa vastaan pelattavassa kamppailussa. Kissat tulee sijoittumaan lohkon kolmanneksi, mutta haluaa tietysti kiriä eroa lohkokärki SalPaan kun mestaruussarja lähestyy. Putoamista vastaan taisteleva VJS tarvitsee ottelusta voiton ja joutuu joka tapauksessa toivomaan palveluksia muualle pelattavista otteluista.

Kissat lähtee otteluun viime viikkojen tapaan todella haastavasta pelaajatilanteesta, kun loukkaantumiset ja sairastapaukset ovat jättäneet joukkueen välillä todella niukkaan vahvuuteen. Päävalmentaja Mikko Innanen kuvaili haastavaa tilannetta ottelun alla: ”No, vahvuus on sellainen, että kaksi pelaajaa saadaan vaihtoon ja toinen niistä on loukkaantunut maalivahti. Kentällä laitapakkeina debytoi sellaset pelaajat, jotka ei oo tänä vuonna siellä vielä pelannu eli ei kauheesti huonompi enään voi olla. Toivotaan että kukaan ei aamulla ilmota enään, että on kipee tai kohta pelataan vajaalla.”

”Joka peliä lähetään edelleen voittaan on tilanne mikä tahansa, mutta nyt ei voi ajatella kuin miten huomisesta selvitään ja jatkosarjat ei kyllä pyöri mielessä”, summaa Innanen

VJS ottelu ei Innasen mukaan tule olemaan kentälläkään helppo: ”Kaveri pelaa sarjapaikasta ja lyövät huomenna kaiken peliin. Siihen meidän pitää pystyä siihen vastaan, ja ei me voida kun lähteä tekemään omaa juttua mitä tähänkin asti tehty. Sit pelin jälkeen katotaan riittikö, vai ei.”

VJS on siis pakkovoiton edessä ja toivoo samaan aikaan Pyynikillä pelattavasta ottelusta Tampere Unitedin kaatavan EPS:n, tai HJS:n runsaslukuinen voitto Ilves/2:sta saattaa riittää vantaalaisille myös.

Kissat pelaa seuraavan kerran kotonaan mestaruussarjassa 22.10., joten saavuhan Kauppin kannustamaan kotijoukkue voittoon haasteista huolimatta! Ottelu Kaupissa alkaa klo 15.00 ja on katsottavissa myös suorana lähetyksenä Aamulehden tilaajille.