Kausikorttien toimitus tammi-helmikuulla, Tomi Ylinen TPV:stä Kissoihin

Kissojen kauden 2021 kausikortteja on mennyt jo hieno määrä, vaikka kauden alkuun on vielä yli neljä kuukautta. Kortit pyritään toimittamaan ennen ensimmäistä Kakkosen cupin ottelua, joka on kaavailtu tammikuun viimeiselle viikonlopulle Kakkosen B-lohkon avausottelu on alustavassa otteluohjelmassa kaavailtu viikonlopulle 24-25.4. Lohko B:n muut joukkueet ovat Ilves/2, HJS, Pargas IF, KaaPo, Jazz, Grankulla IFK, SalPa, TPV, EPS, Honka Akatemia ja VJS.

Kausikortilla saat jokaisessa ottelussamme makkaran tai kahvin valintasi mukaan. Lisäksi kausikortilla saat yhteistyökumppaneidemme kausikorttitarjoukset. Kausikortit ovat vuoden loppuun tarjouksessa 39€, joten hanki nyt omasi!

Kissoilla kasassa 12 sopimusta

Tomi Ylinen #56

Sosiaalisen median seuraajat ja uutiskirjeen tilaajat ovatkin jo tietoisia Kissojen hyvästä sopimustilanteesta. Kissojen syksyn toistaiseksi kovin hankinta on tullut naapuriseura TPV:stä, kun pitkään seuraa edustanut Tomi Ylinen siirtyy kaudeksi 2021 Kissoihin. 24-vuotias Ikaalisten Urheilijoiden kasvatti on urallaan pelannut yli 50 ottelua Miesten Kakkosessa ja 17 ottelua ykkösessä. Maalin mies on onnistunut tekemään näissä otteluissa kuudesti. Kovaa pelaava Ylinen on monikäyttöinen pelaaja, joka nähtiin viime kaudella niin kärjessä kuin laitapuolustajana, mielipaikan löytyessä kuitenkin keskikentän keskeltä.

Joukkueeseen on tehtynä tällä hetkellä 13 sopimusta, joista 11 on julkaistu. Jo julkaistut sopimuspelaajat voit kuvineen katsoa miesten joukkueen pelaaja -sivustolta: https://www.ilves-kissat.fi/pelaajat/ . Ehkäpä tässä joulunaikana saamme vielä julkaistua lisää lahjoja Kissakannattajille..

Myös Ilves-Kissojen taustat vahvistuvat, kun toiseksi joukkueenjohtajaksi tulee vuosien kokemuksen Pirkanmaalaisesta jalkapallosta FC Hakan ja PP-70 taustoilta omaava Erkki Nieminen. Kissojen sosiaalisesta mediasta vastaa tulevallakin kaudella viime kaudella loistavaa työtä tehnyt Kati Vastamäki ja uutena organisaatioon liittyy ottelutapahtumapäällikköksi Iida Virtanen.

Katso Tomi Ylisen julkistusvideo tästä:

Pipoja jäljellä 20kpl – tilaa omasi verkkokaupasta

Huippusuosittujen huppareiden lisäksi verkkokauppamme sai toisen ”bestsellerin”, kun 100:n kappaleen pipoerä myytiin hetkessä lähes loppuun. Uusi erä on tilattu, ja se saataneen tammikuulla myyntiin, mutta sitä ennen on vielä parikymmentä pipoa jäljellä. Voit tilata omasi verkkokaupasta, toimituskulut lähimpään pakettiautomaattiin 6€.