Kaupungin liikuntavirasto ilmoitti, ettei pelaaminen Lamminpäässä onnistu

No, Pyynikille mentiin, kun käsky sinne kävi. Eikä se ihan huonosti alkanutkaan, vaikka muistot peliareenan avausottelussa TPT:tä vastaan eivät kivoja olleetkaan.

Kympin kohdalla Eetu Virtasen kulmuri löysi Ville Puustisen pään ja siitä pallo ohjautui suoraan vastustajan maaliverkkoon, mutta erotuomari näki Berat Graborvcin koskeneen pelivälinettä ennen maaliverkkoa kohdatessaan. No niin tai näin, peli Kissoille 1-0.

Kymppiä myöhemmin Juha Veijosen pitkä keskitys tavoitti Timor Inapshban ja pallo nokialaiseen verkkoon. Ja taas hiukan myöhemmin Inapshban ja Grabovcin herkuttelu johti viimeksimainitun hienoon viimeistelyyn. Eikä tauollekaan päästy, kun Grabovci syötti etualueella päivystäneen Radwan Moussan juoksulinjalle, josta pallo taas vieraiden maaliin. Tauolle mentiin kotijohdossa 4-0. Suurempaa hätää ei näyttänyt olevan.

Toisella jaksolla peliä pelattiin kympin verran, kun Rasmus Laahanen jyrättiin tosi tylysti kuudentoista sisällä, eikä erotuomari Eetu Salin, joka vihelsi muutoinkin vakuuttavasti, epäröinyt osoittaessaan 11 metrin päässä maalilinjasta olevaa pistettä. Ja siitä Timor pamautti pallon vakuuttavasti verkon perälle, peli 5-0.

Sitten oikutteli kuulutuslaitteisto, mutta peli kuitenkin eteni niin, että nokialaisillakin oli omat paikkansa ja ehkä parhaimman niistä sai viisitoistavuotias Wihtori Vänttinen, jonka laukaus nuoli kissamaalin vasenta ulkotolppaa. Joitain muitakin mahdollisuuksia vieraat saivat, mutta Jani-Petteri Soininen oli maalinsuulla vakuuttava. Jos pallo joskus hiukan Soiniselta karkasi, Puustis-Ville, joka ei siis saanut maalia tänään tililleen, hoiti homman vakuuttavasti.

Paineita siis nyt siirreltiin HJS:n päätyyn. Kissat siirtyi sarjajohtoon, jota toivottavasti vahvistaa PS-44:n esitys Hämeenlinnassa ensi perjantaina. Hevosmiesten tietotoimisto kertoo Seppojen valmentajan ottavan Hämeenlinnaan mukaan nuoria pelaajia, jotka varmaan homman hoitavat jopa paremmin kuin vanhemmat jäärät. Siihen uskotaan.
Ja ellei HJS siinä kompuroi, niin 23.9 kello 15.00 Nokian keskuskentällä se saattaa tapahtua. NoPS:n identiteetti ei kestä jatkuvia tappioita, niin näillä main ainakin uskotaan. Kissoilla on ensi keskiviikkona vastassaan Ilves 2 Lamminpäässä ja sitten viimeisellä kierroksella Paltsareiden kakkonen. Eipä tämän jännittävämpää loppua olisi voitu joitain aikoja sitten arvaillakaan.