Jesse Jaakkola jatkaa Ilves-Kissoissa!

Viime kaudella loppukaudeksi TPV:n riveihin siirtynyt Jesse Jaakkola on solminut kauden 2022 kattavan sopimuksen Ilves-Kissojen kanssa. Lahtelaisen jalkapallokasvatuksen saanut Jaakkola saapui Kissoihin kaudelle 2012 SC Riverballista. Jaakkola on viihtynyt Kissojen organisaatiossa jo useamman vuoden eikä jatkopäätöksen teko lopulta ollut kovin vaikeaa. Jaakkola viihtyy parhaiten oikean laitapuolustajan tontilla.

”Viime kausi oli henkisesti ja fyysisesti todella raskas ja kauden jälkeen meni muutama kuukausi palautellessa ja kuntouttaessa vammoja. Tammikuun alussa oli kuitenkin selvää, että haluan vielä ainakin yhden kauden pelata tosissani.”

Tulevalle kaudelle Jaakkola ei maalaile sen isompia tavoitteita, mutta toivoo joukkueen kasvavan kauden mittaan täyteen potentiaaliinsa.

”Talvikausi oli joukkueharjoittelun osalta todella rikkonainen. Kun Covid, armeija ja muut kiireet olivat pahimmillaan, treeneissä oli alle kymmenen kenttäpelaajaa. Samalla muutama harjoitusottelukin jouduttiin perumaan. Meillä on kuitenkin todella vahva runko kasassa ja se riittää hyvään tulokseen, mutta näkisin, että lopullisen sijoituksen sarjataulukossa määrittelee joukkueen nuoriso-osasto. Pojat toivottavasti näyttävät kesällä, että eteenpäin on menty ja tänä vuonna Kakkosessa pärjätään ihan tosissaan.”

”Jaakkola on kokenut Kissapeluri joka tuo esimerkkiä, kokemusta ja johtajuutta koppiin ja kentälle. Hänellä on hyvä jalka erikoistilanteisiin, jonka kautta saamme erilaisia vaihtoehtoja myös kulmiin ja suoriin vapaapotkuihin”, kommentoi sopimusta päävalmentaja Mikko Innanen.

Jaakkola on joukkueen 20. julkistettu sopimuspelaaja.

One more year! Jesse Jaakkola jatkaa Kissoissa.