Jere siirtyi ylemmäksi – riviin astui Tero

Jere Intala pelasi kaksi hienoa kautta Ilves-Kissojen riveissä ja siirtyi tilaisuuden saatuaan FC Hakan miehistöön ja pelaa siis tulevalla kaudella Ykköstä.

Intalan nimi löytyy kuitenkin tulevaisuudessa edelleen myös Kissojen kokoonpanoluettelosta. Petri Intala vahvistaa joukkueen johtoporrasta ja pelaajarinkiin liittyi Jeren isoveli Tero.

Tero Intala 3

Tero Intala on nipin napin 24-vuotias palloilija, jonka pelaajapolku alkoi PP-70:ssä. Ilveksen junnujoukkueiden kautta Teron tie vei Tampereen Palloveikkoihin, jossa hän pelasi neljä kautta Kakkosessa. Viime kausi päättyi ikävään loukkaantumiseen elokuun lopussa Oulunkylässä. Nyt mies on jo täydessä harjoitustikissä ja tuo epäilemättä Ilves-Kissojen kärkipelaajien osastoon yllätyksellisyyttä ja hyvää pallollista pelaamista. Valmentaja Kari Sainio saa työstettäväkseen tutun pelaajan, joten pelaajarosteri alkaa jo nyt näyttää siltä, että pikainen paluu Kakkoseen saattaa olla lähempänä kuin monet uskovatkaan.

Pikkulinnut visertelevät, että joukkue saattaa vieläkin vahvistua, joten joukkueen tekemisiä kannattaa seurata tarkalla silmällä.

Ilves-Kissat toivottaa Tero Intalan tervetulleeksi Kissojen hyvähenkiseen joukkoon, josta pikkuveljen tavoin hypähdys isompiinkin ympyröihin saattaa mahdollistua.