I-Kissat avasi harjoituspelit tasapelillä SJK Akatemiaa vastaan

Tampereelle vieraaksi saapui SJK Akatemia, joka viime kauden päätteeksi Kerho 07:n nimellä putosi Kissojen tavoin 3. divisioonaan. Alusta lähtien tempo oli vierailla kova ja punapaidat saivat tehdä tosissaan töitä saadaakseen pelitilaa kentällä. Vain 10 min oli kellossa, kun I-Kissat lähti nopeaan vastaiskuun ja pallo pelattiin Samu Ruisniemelle keskelle ja syötti oikea-aikaisen pystyjuoksun tehneelle Berat Grabovcille, joka eteni suoraviivaisesti boksiin ja harhautti puolustajan, jonka jälkeen siirsi varmasti kotijoukkueen johtolukemat 1-0. Tämän jälkeen peli aaltoili ja molemmilla oli pari puolittaista maalipaikkaa, mutta tauolle mentiin kotijoukkueen johtoasemassa.

Toiselle jaksolle vieraat tulivat vahvasti ja pyörittivät hyvin peliä, mutta vaarallisiin maalipaikkoihin oli heillä vaikeuksia päästä. Runsaan tunnin kohdalla kotijoukkueen puolustuksen keskeltä Akatemia pääsi tasoittamaan pelin. Pelin loppupuolella I-Kissoilla oli muutama maukas tilanne, joissa parissa oli tyhjä maalikin tarjolla. Maaliin asti ei palloa kuitenkaan saatu ja kun vieraatkaan eivät enää maaleja tehneet niin 1-1 numerot jäivät taululle.

Gael White Njeukam (46′  Nieminen Sasu)

10 min 1-0 Grabovci (Ruisniemi)