Jari Nikkilä jatkaa Ilves-Kissoissa

Jari Nikkilä jatkaa Ilves-Kissoissa. Kuva: Anssi Takala

Sopimusuutiset jatkuvat pienen tauon jälkeen, kun vuorossa on Jari Nikkilän kauden 2023 kattava pelaajasopimus.

Tamperelaiselle jalkapalloyleisölle tuttu Nikkilä oli tärkeä palanen Kissojen puolustuslinjassa kaudella 2022 pelaten 24 ottelua, joista 22 Kakkosessa ja kaksi Suomen Cupissa. Nikkilä on TPV:n kasvatti, jonka mittava pelaajaura käsittää mm. 29 ottelua Veikkausliigassa FC Hakan paidassa vuosilta 2008 ja 2009. Mieheltä löytyy kokemusta Ykkösestä Ilveksen ja Hakan paidasta ja Kakkosesta TPV:n ja Tampere Unitedin väreistä. Kauden 2021 ilman seuraa viettänyt 33-vuotias Nikkilä tuli kauden kynnyksellä seuraan ja aloittaa nyt toisen kautensa Kissoissa.

Nikkilä on pelannut urallaan keskikentän pohjalla ja laitapuolustajana. Kissoissa rooli löytyi puolustuksen keskustasta. Kuva: Anssi Takala

”Nautin suunnattomasti pelaamisesta ja treenaamisesta viime kaudella. Hyvä poppoo kasassa jokaisella sektorilla joten oli helppo päätös jatkaa. Viime kausi rakennettiin pohjia ja tuleva kausi tulee oleen sadonkorjuun aikaa”, kommentoi Nikkilä jatkosopimustaan.

Ilves-Kissoilla on nyt tulevalle kaudelle kasassa yhdeksän julkistettua sopimusta, kun Nikkilän lisäksi Juho Ihalainen, Niklas Lindholm Granit Shala, Nuutti Mustalahti, Leevi Antinaho, Ehdin Ibisevic, Ville Puustinen ja Gerald Ben ovat mukana vuoden 2023 joukkueessa.