Ilves-Kissat – Masku 0-0

Vain maali puuttui. Se ajatus oli kissaleirissä päällimmäisenä hyvän esityksen jälkeen kovakuntoista Maskua vastaan. Kotijoukkueen pallollinen peli oli ehkäpä kauden parasta. Pallo liikkui, miehet liikkuivat ja tekopaikkoja luotiin.

Mistään maalipaikkojen sumasta ei voida puhua, mutta puolenkymmentä huippupaikkaa on riittävästi ainakin yhteen maaliin. Vahvasti debytoineen Olli Pirisen sisätolppakuti oli harmillisen lähellä, kuten myös Timor Inapsbhan lirutus veskarin alta lähes maaliviivalle asti. Vahva pallollinen kontrolli pelistä takasi sen, että vieraat joutuivat tyytymään vastaiskuihin, joista saadut muutamat tilanteet Tuomas Karjanlahti selvitti varmoin ottein.

Keskikentän trio Radwan Moussa, Jere Intala ja Aleksi Nieminen pystyivät ottamaan keskikentän herruuden, ja puolustuslinja Tuomo Ruotsalaisen ja kauden avausmatsinsa (totutun korkealla tasolla) pelanneen Tero Lammisen johdolla pelasi lähes virheetöntä peliä. Janne Tulehmo palkittiin vahvoista nousuistaan pakin tontilta.

Matsissa oli paljon hyvää, mutta tietenkään piste kotikentältä ei tyydyttänyt joukkuetta. Silti, rohkean ja tasokkaan esityksen jälkeen on hyvä jatkaa kohti seuraavaa kovaa haastetta Vaasassa.

TILASTOT

MAPS:N RAPORTTI