Giorgi Ositashvili jatkaa Kissojen päävalmentajana

Ilves-Kissojen päävalmentajaksi kaudelle 2020 tullut Giorgi Ositashvili on solminut vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa. Georgian passin omaava Ositashvili tuli Ilves-Kissojen päävalmentajaksi lopetettuaan pelaajauransa naapuriseura TPV:ssä kauden 2019 päätteeksi. Tuoreen valmentajan ensimmäinen kausi päävalmentajana oli enemmän kuin onnistunut, kun joukkue hävisi vain yhden ottelun ja nousi nousukarsintoihin huipentuneen kauden päätteeksi ylemmälle sarjatasolle.

”Syksyllä en tiennyt mitä odottaa, koska en ollut nähnyt joukkueen edes pelaavan koskaan ennen, luotin vain pj Karjanlahden sanaan siitä, että joukkueessa on potentiaalia. Kun näin jätkät talvella, olin erittäin tyytyväinen näkemääni harjoituksissa ja olin todella innoissani joukkueen taitotasosta. Saimmekin kehitettyä joukkuetta ja pelaamistamme läpi kauden, joka näkyi etenkin loppukauden vahvoina otteina – joukkue oli parhaimmillaan tiukan paikan tullen. Jätkät työskentelivät myös keväällä kovaa korona-karanteenissa, ja siitä he saivat palkinnon kauden päätteeksi. Pidän joukkueen urheilullisuudesta ja sitä voi varmasti odottaa Kissoilta myös tulevalla kaudella. Meillä on pitkän tähtäimen projekti, jonka tavoitteena on nostaa joukkue Ykköseen. Sen tavoitteen eteen jokainen joukkueen jäsen tekee töitä päivittäin, enkä malta odottaa että harjoitukset taas alkavat. Nyt on kuitenkin aika hieman kehittää itseäni ja suunnitella huolellisesti tulevaa kautta”, kertoi Ositashvili ajatuksistaan tulevasta kaudesta.

”On mahtavaa, että saimme antaa tuoreelle valmentajalle heti hyvän joukkueen ja hienon onnistumisen. Tästä on varmasti hyvä jatkaa työntekoa. Gion asenne ja jatkuva halu kehittää itseään valmentajana takaa sen, pelaajat eivät tule pääsemään ainakaan helpolla ensi kaudella. Toivottavasi pystymme kehittymään niin taktisesti kuin fyysisesti uudelle tasolle. Kun Gion kanssa kauteen lähdettiin, ei tavoitteena ollut nousu, vaan sovittiin jo silloin että mikäli homma näyttää kentällä toimivan, niin ei seuran puolelta ole mitään syytä miksei mies olisi toistakin kautta Kissojen peräsimessä. Uskon, että Gio pystyy kehittymään seuran mukana ja toivottavasti hän on meillä vielä pitkään”, toteaa seuran puheenjohtaja Tuomas Karjanlahti.

Giorgi Ositashvili jatkaa Kissojen päävalmentajana kaudella 2021. Taustalla Konsta Raittinen ja Redwan Moussa valmistautuvat menemään kentälle.

Kiitos Pullo!

Kissojen toisena valmentajana toiminut Jarkko ”Pullo” Jousmäki ei jatka joukkueessa kaudella 2021. Jousmäki toimi kaudella 2019 PP-70:n päävalmentajana Kolmosessa ja PP:n putoamiseen päättyneen kauden jälkeen kausi 2020 oli erittäin positiivinen kokemus, mutta töiden yhdistäminen Kakkoseen osoittautui esteeksi jatkaa Kissoissa. ”Jätkät olivat poikkeuksellisen sitoutuneita tällä kaudella yhteiseen tavoitteeseen, mikä lämmitti suuresti valmennuksen mieltä. Treeneissä oli hyvä meininki kauden loppuun asti ja vaatimustaso oli korkealla. Kakkonen on kuitenkin kova sarja nousijajoukkueelle ja vaatimustason on noustava entisestään, jotta joukkue siellä pärjää. Tulen jatkossakin seuraamaan aktiivisesti Kissojen otteita ja talvikauden sujuessa hyvin olen varma, että tämä joukkue pystyy taistelemaan sijoituksista Kakkosen keskikastin paremmalla puolella”, toteaa Jousmäki.

”Kausi oli hieno suoritus koko valmennustiimiltä, minkä takia onkin harmi, että Pullo ei jatka kanssamme. Ymmärrämme kuitenkin hyvin tämän, sillä Kakkonen vaatii enemmän kuin Kolmonen. Jalkapallossa huomio kohdistuu usein päävalmentajaan, mutta itse toivon että Kissoissa valokeilassa on aina koko tiimi. Tämä on joukkuelaji niin kentällä kuin sen laidallakin. Iso kiitos miehelle hänen panoksesta joukkueen ja seuran eteen”, kommentoi Karjanlahti tilannetta.

Sopimusuutisia ja muita tiedotteita tulevasta kaudesta odotellessa on hyvä kääntyä verkkoupan puoleen, josta todella suosittujen Kissahuppareiden lisäksi löytyy myös jo tulevan kauden kausikortit tarjoushintaan!

TamU - Ilves-Kissat
Pullo kauden ensimmäisessä TamU -ottelussa ohjeistamassa kapteeni Juha Jokista.