Ennakko: Koskin kakkonen Kissojen kiusaksi

Valkeakosken kakkosjoukkue PS-44 matkustaa keskiviikkona illansuussa Lamminpään kentälle, jossa ottelua isännöi neljän ottelun voittoputkessa nautiskeleva Ilves-Kissat. Kissoilla on ansioluettelossa pelkkia voittoja ja niiden seurauksena 12 pistettä.

Vierasjoukkue PS-44 on voittanut neljästä ottelustaan kaksi, pelannut kerran tasan ja hävinnyt kertaalleen Sääksjärven Loiskeelle. Pisteitä Sepoilla on seitsemän.

Viime kaudella Kissat voitti Sepot Apialla 0-3, mutta Lamminpäässä syksymmällä joukkueet päätyivat 3-3 tasapeliin. Kauden päättyessä Ilves-Kissat hallisi sarjan kakkostilaa, kun Pallosepot jäi pari sijaa alemmaksi neljänneksi. Lohkovoittohan meni niukasti HJS Akatemialle, joka tällä kaudella pelaakin kakkosessa, eikä yhtään hassummin pelaakaan. PS-44 on vuosia ollut yksi Kissojen vakivastustajista ja varsin vaarallinen sellainen, jota ei nytkään kannata väheksyä.

Palloseppojen pelaajaluettelossa on varsin mielenkiintoisia nimiä; Kissoissa tunnetaan kovasti hyvin tänä vuonna Sepoissa hyviin ratkaisuihin pystynyt Rasmus Laahanen, joka joitain vuosia sitten edusti tämän illan kotijoukkuetta. Laahanen on paukuttanut pallon kahdesti vastustajan maaliin ja ansaitsee kisspuolustukselta erikoissilmälläpitoa. Kokoonpanoluettelosta löytyy myös Berat Grabovcin, ex-Ilves-Kissat, nimi. Berat pelasi täydet minuutit kahdessa ensimmäisessä Seppojen ottelussa, mutta kolmas peli jäi viittä minuuttia vaille vajaaksi, eikä hänen nimeään näkynyt enää neljännen pelin kokoonpanoissa. Grabovcin pelaaminen keskiviikkona on rahtusen epävarmaa.

Mielenkiintoa herättää myös Sasha Popovitsch, jonka lähisuvusta löytyy isä-Vallu eli lajilegenda ”Tsaari” sekä Hakassa Veikkausliigaa pelaava veli Anton. Seppotoppari numero 4:n Juuso Salosen pelaajaura, jossa otteluja mm. Hakassa useammankin kauden ajalta, herättää kunnioitusta, jos mikä.

Ottelusta on tulossa erittäin mielenkiintoinen. Kentällä palvelee myös puffetti, josta on saatavana grillimakkaraa, kahvia ja virvokkeita. Ottelu alkaa kello 19.00.