Edustusjoukkueen avoimet harjoitukset alkavat – harjoitusotteluita sovittu

Ilves-Kissojen edustusjoukkueen harjoitukset alkavat maanantaina 5.2. Kaupissa avoimilla harjoituksilla. Uudet pelaajat voivat ilmoitautua try-out jaksolle Anatolii Moisieiville sähköpostilla osoitteeseen ilveskissat@ilveskissat.fi tai puhelimella 046 682 8973.

Joukkue aloittaa myös harjoitusottelut heti ryminällä, kun joukkue kohtaa lauantaina 10.2. klo 19.30 Pirkkahallissa Ilves/2:n ja torstaina 15.2. joukkue matkustaa Tallinnaan, jossa se kohtaa perjantaina klo 12.00 alkavassa ottelussa Viron pääsarjajoukkueen Nõmme Kaljun.

Kissat etsivät keväälle myös lisää harjoitusvastustajia. Harjoitusotteluista ja niiden järjestämisestä voi olla sähköpostilla yhteydessä osoitteeseen ilveskissat@ilveskissat.fi tai Erkki Niemiselle numeroon 040 160 2540 (ma. 5.2. alkaen).

Seura tiedottaa joukkueen valmennuksesta myöhemmin.

Joukkue ei mukana Suomen Cupissa kaudella 2024

Seuran jatkon epäselvyyden vuoksi edustusjoukkuetta ei ilmoitettu Suomen Cupiin kaudelle 2024. Suomen Cup on myös ollut taloudellisesti raskas seuralle aiemmilla kausilla, kun kaudella 2022 joukkue kohtasi kotonaan PK-35:n, josta aiheutui suuret tuomarikustannukset, ja kaudella 2023 joukkue joutui lauluun heti ensimmäiseltä kierrokselta vierasottelussa FC Jazzia vastaan, jolloin cup-matkasta ei jäänyt käteen kuin vierasottelun kustannukset ja ilmoittautumismaksut.

Sopimusuutisia tulevalla viikolla?

Vaikkakin Kissojen lähtö kauteen hieman viivästyi, valmistellaan taustalla jo kovasti tulevaa ja mahdollisesti ensimmäinen pelaajasopimusuutinenkin saadaan tulevalla viikolla jo uunista ulos. Kannattaa siis seurata Kissojen viestintäkanavia, sillä tästä se lähtee – valmistautuminen Kakkosen kauteen 2024.