Atro Vuolle vie Kissat perille myös kaudella 2022

Tilausliikenne Atro Vuolle Oy ja Ilves-Kissat ovat sopineet kauden 2022 kattavan yhteistyösopimuksen. Atro Vuolle on erikoistunut korkealuokkaisiin tilausajopalveluihin. Yrityksen päätoimipiste on Tampereella, mutta tilausajo-palvelumme ovat saatavilla siellä, missä niitä tarvitaan. ”Atrolta” voi tilata erittäin laadukkaat business-luokan tilausliikennekuljetukset asiakkaan tarpeisiin räätälöityinä. Erikoisuutena Atro Vuolle hallitsee myös tuhansien henkilöiden tapahtuma- ja lentokenttäkuljetukset kokemuksella.

Atro Vuolteen tilausajo-palvelut ovat saatavilla mm. Tampereen, Ylöjärven, Pirkkalan, Nokian, Hämeenkyrön ja Kangasalan seudulta lukuisten ammattikuljettajien ja linja-autojen voimin. Voit tutustua Atro Vuolteen palveluihin tarkemmin heidän sivuiltaan osoittesta https://www.atrovuolle.fi/ ja jättää tarjouspyynnön tilausajostasi.

”Atrolla on pitkä historia toimimisesta urheiluseurojen kyyditsijänä ja olen erittäin tyytyväinen että Ilves-Kissat valitsivat meidät”, kommentoi kumppanuussopimusta Atro Vuolteen Anne Salonen.