Antti Kujala Ilves-Kissoihin

Antti Kujala (2004) siirtyy TPV:stä Ilves-Kissoihin kauden 2022 kattavalla pelaajasopimuksella. Kujala on nuoresta iästään huolimatta pelannut Kakkosessa jo kahden kauden ajan, pelaten yhteensä 25 ottelua, joissa on syntynyt neljä maalia. Nopea ja taitava laitahyökkääjä osaakin aiheuttaa oikea-aikaisilla juoksuillaan ja terävällä viimeistelyllään hankaluuksia puolustukselle kuin puolustukselle. Kujala on pelannut urallaan myös kaksi maaottelua U16-ikäluokassa.

”Antin sopimuksessa on ulkomaanpykälä. Hän kävi testillä Italiassa ennen sopimuksen allekirjoitusta ja miehellä on varmasti potentiaalia pelata ulkomailla tulevaisuudessa. Toivottavasti hän lyö tällä kaudella sellaiset näytöt pöytään, että mies saa hyvät pohjat taistella sopimuksesta ulkomaille tulevaisuudessa. Haluamme auttaa nuoria pelaajia eteenpäin urallaan. Meillä nuoret saavat niin ammattimaisen ympäristön kuin Kakkosessa voi näillä resurseilla saada. Valmennuksemme on huipputasoa ja joukkueen toimintakulttuuri on ammattilaistasoa, meillä on useita pelaajia jotka ovat pelanneet korkealla tasolla ja he tuovat omalla tekemisellään kentälle ja kentän ulkopuolelle ammattimaista toimintakulttuuria. Nuorille pelaajille on myös tärkeää päästä heti ammattimaiseen ympäristöön, jotta he oppivat ammattimaiset toimintatavat ja saavat mahdollisimman kovan kilpailun”, kommentoi sopimusneuvotteluja puheenjohtaja Tuomas Karjanlahti.

Kujalan sopimuksen myötä Ilves-Kissoilla on kasassa 20 pelaajasopimusta, joista pari odottaa vielä uutisointiaan. Joukkue hakee yhä päävalmentaja Innasen sanoin ”vahvistuksia puolustuspäähän”.

Tervetuloa Ilves-Kissoihin Antti!

Antti Kujala siirtyy TPV:stä Ilves-Kissoihin, tervetuloa Antti!