P-Iirot – I-Kissat 1-1 (1-1)

Kissat jatkoi pelillisesti vahvaa jaksoaan Äijänsuon tekonurmella, mistä tuli palkintona yksi sarjapiste. Vierailijoiden pelinrakentelu oli Simo Martiskaisen johdolla raumalaisia systemaattisempaa ja pitkiä syöttöketjuja, jotka päättyivät vähintään keskityksiin, saatiin jälleen mukavasti aikaiseksi.

Maalipaikkojen määrässä P-Iirot eivät kuitenkaan jääneet jälkeen, kiitos vaarallisen Juho Patolan yksilötaidon ja nopeuden. Tuomas Karjanlahti venyi muutamaan huipputorjuntaan ja palkittiin kissojen parhaana. Tuomas Niskanen vastasi Ilves-Kissojen maalista. ”Tupe” reagoi hyvin boksiin tulleeseen irtopalloon ja sijoitti varmasti takanurkkaan.

Tasuri ei todellakaan tyydyttänyt kissaleiriä, varsinkin kun Jussi Rasva ja Jere Intala juonivat upean 1-2 johtomaalin juuri ennen taukoa. Maalia juhlittiin noin minuutti ja pallo oli keskipisteellä hyvän tovin. Mitäs sitten tapahtuikaan? Raumalaiset saivat vielä tilanteen puhuttua paitsioksi. Tuomas Niskanen hyppäsi Intalan kudin yli paitsioasemassa. Tuomarit eivät kai olleet saaneet noin 10 vuotta vanhaa muistiota sääntömuutoksesta, jonka mukaan paitsioasemassa saa olla pelaaja, joka ei vaikuta peliin. Tai sitten tilanne tulkittiin siten, että ilman Niskasta maalivahti olisi kasvattanut lisäjalan ja torjunut 6 metristä tulleen mahdottoman laukauksen.

Seuraavaksi Kissalauma matkustaa maanantaina Seinäjoelle. Kerho tarjoaa varmasti kovan vastuksen, joten sopii toivoa, ettei silloin jouduta pelaamaan myös tuomareita vastaan.