Ilves-Kissat ja TPV toiseen peräkkäiseen 1-1 tasapeliin

Ilves-Kissat ja TPV toiseen peräkkäiseen 1-1 tasapeliin

Ottelun käsikirjoitus noudatteli aika tavalla kymmenen päivää aikaisemmin käytyä samojen joukkueiden kohtaamista, vaikkakin ihan käänteisesti. Jos Palloveikot hallitsi aikaisemman ottelun avausjaksoa, nyt sen teki Ilves-Kissat. Aiemmassa pelissä avausmaalin teki TPV:lle Mohamed Koroma, nyt Kissoille Sasu Nieminen kauden toisella osumallaan.

Aiemmassa kohtaamisessa Kissojen Jere Intala kuittasi tilanteen pilkulta ja nyt puolestaan saman teki TPV:lle Sergei Korsunov. Siinä ratkaisut ja sitten itse otteluun.

Palloveikot oli hämmästyttävän vaisu avausjaksolla ja aika-ajoin mukavat syöttökuviot pitivät vieraita ahdingossa. Sasu Nieminen onnistui tolpalta puskemaan pallon ohi Mikko Kruutin, mutta useampia osumia ei nähty vaikka paikkoja kyllä oli.

Tauolla vieraiden pukukopissa luettiin ilmeisesti melkoiset madonluvut, sillä TPV tuli kentälle ihan uudella asenteella. Keskikentän dynamo Korsunov piiskasi poikiaan taisteluun, joka taas pakotti kotijoukkueen passiivisesti puolustamaan. Ratkaisu vaan tuli taas tavalla, jota kotikatsojat eivät tahtoneet sulattaa. Rankkualueella taisi puhaltaa jonkunlainen puhuri, joka aikaansai Matti Jokisen heittäytymisen nurmen pintaan. Ja kas, pallo pilkulle – ja siitä tolpan kautta sisään. Lopussa taas ote siirtyi Kissoille ja lähinnä Jere Intalan oivaltavat ratkaisut olivat vähällä johtaa tulokseen. Ottelussa kyllä taisteltiin periksi antamatta ja se johti ensin Samu Jokelan nilkuttamiseen kentältä ensi jakson lopussa ja koko ottelun viime minuutilla kissakippari Juha Veijonen kannettiin kentältä melkoinen jääpussi polven ympärillä. Toivottavasti tällit eivät aiheuttaneet pahempia loukkaantumisia, vaikka katsomoon pahalta näyttikin.