Ei ihan autenttista analyysia

Otteluraporttia viime ottelusta on varsin vaikea kirjoittaa, kun joutuu tukeutumaan ainoastaan huhuihin ja hevosmiesten tietotoimiston rahtusen yksipuoliseen informaatioon. No tukena totta kai on paikallisen aamujulkaisun kaiken kattava otteluraportti sekä tietysti Palloliiton asiakirjat.

Joten tässä se tulee. Satakunta ihmistä oli tullut seuraamaan, saako Kissojen pisteputki jatkoa. Kaikki sen jo tietävät, että sai. Toinen peräkkäinen kotitasuri napattiin FC Vaajakoskelta. Eetu Rahkola onnistui maalin teossa ja puoliajalla johdettiin maalilla. Toisella jaksolla vieraat onnistuivat kahdesti ennen kuin Jere Intala tasoitti. Ja siinä se sitten olikin, paitsi, että Tommi Rasinmäki sai keltaisen kortin.

Seuraavasta pelistä hiukan enemmän ja ihan paikan päältä välitettyä. Perjantaina pelataan järjestyksessään kolmas peräkkäinen kotipeli ja vastassa on kolmannen kerran tällä kaudella TPV. Panoksena tosin ei taida olla muuta kuin kunnian palauttaminen tai ainakin sen ylläpitäminen. Sarjataulukossa sijoitusten parantaminen taitaa olla liian työlästä.