Aika: Perjantai, 14.8.2015 klo 18.30

Oulunkylässä Kakkosen etelälohkon ottelu KäPa – Ilves-Kissat alkaa.

Kissojen kokoonpano: Karjanlahti (K), Veijonen, Puustinen, Rahkola, Siren, Moussa, Rasinmäki, Intala, Jokinen, Inapshba, Pirinen.

Penkillä: Saarinen, Rasva, Ojala, Mörö, Nieminen, Ruisniemi, Martiskainen

Ilves-Kissat lähtee otteluun tarkoituksella katkaista yhdeksän ottelun mittainen tappioputki ja palata kotiin kolmen sarjapisteen keralla. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kaksi kertaa, keväällä pisteet jaettiin maalein 1-1 ja juhannuksen jälkeen KäPa kävi ryöstämässä Tammelasta kaikki pisteet, tulos vieraille 0-1, maalintekijänä Valtteri Vesiaho vajaa kymppi ennen loppua. Eikä sen jälkeen Kissojen pistesarake ole kasvanut yhdelläkään. Seurataan peliä Palloliiton tulospalvelun välityksellä ja kuvitellaan tapahtumien kulku.

23 min.: Ottelun ensimmäinen puoliaika on edennyt puoliväliin, pöytäkirjaan ei ole kirjattu yhtään tapahtumaa, ei maaleja, varoituksia, eikä vaihtoja. Taitaa pelin kulku mennä samaa rataa kuin monesti aikaisemminkin, kissahallinnassa. Eteläisen lohkon toinen ottelu Helsingissä Atlantiksen ja Gnistanin välillä myös kiikarilukemissa.28 min.: Ottelun ensimmäisen varoituksen kirjaa Kissojen Eetu Rahkola.45 min.: Kissoille rankkari: Jere Intala pistää pallon maaliin. Intalan kauden kuudes osuma vie joukkueen johdossa puoliajalle. Ilves-Kissat ei ole luovuttanut. Atlantis-Gnistan puoliajalla 1-0.

Toiselle jaksolle I-Kissat tekee vaihdon. Olli Pirisen tilalle Samu Ruisniemi. 52 min.: Käpylän Charles Atsina onnistuu ohittamaan Tuomas Karjanlahden, peli 1-1. Atlantis-Gnistan 1-1. Nyt ei saa antaa periksi!

54 min.: Keltainen kortti Aleksi Sirenille. 56 min.: Radwan Moussa saa illan urakkansa päätökseen, kentälle Miikka Mörö. 72 min.: Käpylän Peik Koskinen tekee joukkueelleen toisen maalin. Kotijoukkue johtaa 2-1. Nyt alkaa näyttää pahalta. 74 min.: Tommi Rasinmäki jättää kentän, tilalle Sasu Nieminen.

90 min.: Ottelu päättyy, Ilves-Kissojen onnikka kääntyy pohjoiseen.

Vannoutuneimmankin Ilves-Kissa-fanin usko alkaa loppua, Kakkosen taival taitaa olla enää kahdeksan ottelun mittainen.