Pallo-Iirot – Ilves-Kissat 0-2 (0-1)

Ilves-Kissat otti maukkaan voiton kotimatkalle bussiin maisteltavaksi Raumalta muutamaa viikkoa ennen Kakkosen alkua, kun Iirot kaatui hyvällä ja tasapainoisella esityksellä. Ottelu oli kokonaisuutena melko tasainen ja molemmilla oli maalipaikkansa sekä hyvät hetkensä, mutta Kissat otti voiton onnistumalla puhkaisemaan Iirojen puolustuslinjan kahdesti taustanousuilla keskikentältä. Ensin Simo Martiskainen maalasi kierrettyään raumalaisveskarin läpiajonsa päätteeksi ja toisella jaksolla Hariwan Mohamed toisti tempun.

Kissojen koko joukkueen puolustus toimi mainiosti läpi ottelun. Iirojen paras paikka siunaantui raumalaiskapteeni Patolalle, mutta Esa Saarisen kylmyys hyydytti Patolan jalat kun miehet olivat nokikkain.

Päävalmentaja Heinonen oli varsin tyytyväinen kokonaisuuteen. Hänen mukaansa joukkue toteutti pelisuunnitelmaa kiitettävästi ja paketti pysyi tiiviinä. Lisäksi saatiin tuntumaa puolin ja toisin kolmeen nuoreen Ilves-apuun (Tatu Miettunen, Vili Valkama ja ”Henkka” Malundama), jotka esiintyivät edukseen. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua ja pelin kehittämistä kohti sarja-avausta.

Kokoonpano: Karjanlahti (Saarinen), Tulehmo, Miettunen, Ruotsalainen, Valkama, Veijonen (Nieminen), Malundama, Martiskainen (El Founti Kasim), Intala, Suoniemi (Hariwan), Eskonniemi (Rasva)

Maalit:  Martiskainen (Tulehmo) 30., Hariwan (Rasva) 60.