Paikalliskamppailu edessä Suomen Cupissa

Ilves-Kissat kohtaa lauantaina kello 17.00 Kaupin stadionilla alkavassa Suomen Cupin ottelussa paikallisvastustaja Tampere Unitedin reservijoukkue TamU/2:n.

Kissoilla on takanaan haastava harjoituskausi, jonka aikana harjoitusottelut ja joukkueen harjoittelu isommalla ryhmällä on jäänyt toivottua vähäisemmäksi. Kissat ovat kuitenkin myös vahvistuneet kovilla nimillä ja lauantaina voidaan Kissat-paidassa nähdä ensimmäistä kertaa kilpailullisessa ottelussa jännittäviä pelaajia, kuten entinen Iranin maajoukkuepelaaja Milad Zanidpour, sekä Hakassa viime kaudella pelannut Samuel Chidi. Myös Hakan sopimuspelaajana vielä viime kaudella ollut, ja TPVssa Kakkosta pelannut, Leevi Antinaho on yksi monista mielenkiintoisista uusista nimistä Kissojen vahvuudessa tällä kaudella.

Talvikauden harjoitusotteluissaan Kissat ei vielä toistaiseksi ole päässyt maistamaan voittoa. Lauantaina kotijoukkueena toimivan TamU/2:n kauteen valmistautuminen on sujunut mainiosti. Kolmoseen täksi kaudeksi noussut joukkue on pelannut Cupin puolella jo kolme ottelua, kaataen matkallaan LeKi-futiksen, ACEn, sekä Oriveden Tuiskun.

Kissojen päävalmentaja Mikko Innanen ennakoi Cupin tarjoilemaa paikalliskamppailua Atlantis FC:a vastaan pelatun harjoitusottelun jälkeen:

Cup on meille tärkeä kilpailu, jossa halutaan mennä niin pitkälle kuin mahdollista. Unelma olisi kohdata Veikkausliiga-joukkue jossain vaiheessa.

Toki minkäänlaiseen ylimielisyyteen ei ole varaa Tamu/2:ta vastaan. Cup on aina hienoa, koska alempisarjalaiset saa aina lisäbuustia, kun kohtaavat ylempisarjalaiset. Nyt viellä paikallisvastustajan kakkosjoukkue vastassa, niin tietää varmaksi, että haluavat meidät kaataa hinnalla millä hyvänsä. Kova haaste ja tappelu tulossa!

Otteluun on maksuton sisäänpääsy, sekä se on katsottavissa suorana lähetyksenä (ja tallenteena) Aamulehden tilaajille.