Lepsu kotijoukkue

Pirkkahallin harjoitusottelusta Salon Palloilijoita vastaan ei kovinkaan paljon jäänyt jälkipolville kerrottavaa. No toki sen verran, että Tommi Rasinmäki pamautti tosi komean 25 metristä oikeaan ylänurkkaan suuntautuneen kanuunan. Ja saman miehen kulmuri ohjautui millintarkasti Ville Puustisen päähän, josta pallo taas vastustajan maaliin. Näennäinen hallinta ei kuitenkaan kertonut paljoakaan, kun pallo pomppi kahden tolpankin kautta maaliviivan huonommalle puolelle.

Sen verran toki on pakko myöntää, että vastustajan kärkipelaaja Albijon Muzaci haki jatkuvasti paikkoja Kissapuolustuksen väleistä ja sijoitti pallon kolmesti Kissaverkkoon kotipuolustuksen juurikaan häiritsemättä. Ja yhden teki Jesse Jokiniemi komeasti vapaapotkusta. Puoliaikaa vietettiin tappioasemassa 2-4, joten jaksosta ei kannata sen enempää kertoilla.

Toisella jaksolla kotijoukkueen puolustuslinja ryhdistäytyi sen verran, että omissa ei enää kolissut, mutta vastustajan maaliakaan ei juuri päästy ahdistelemaan. Ottelun päätöslukemat 2- 4 olivat taululla jo  puoliajalle poistuttaessa.

Valmentaja Veijo Visuri ei hymyillyt ottelun jälkeen.

” Joukkue ei juurikaan vaivautunut puolustamaan, eikä näyttänyt lainkaan siltä, että oltaisiin puhallettu yhteen hiileen. Tehdyn maalin jäkeen focus pelaamiseen katosi täydellisesti. Kuukausi on aikaa sarjan alkuun, joten paljon on vielä parannettavaa”, harmitteli Visuri. Hän oli toki myös mielissään siitä, että toisella jaksolla pystyttiin tasaväkiseen tappeluun vieraita vastaan.