Kraft – Ilves-Kissat – 1-0 (0-0)

Kissat joutui palaamaan Närpiöstä tyhjin käsin kotijoukkueen osuttua lisäajan viimeisellä minuutilla. Tulosta on aina kunnioitettava, mutta objektiivisesti katsottuna vierailijat hallitsivat ottelun tapahtumia ja loivat huomattavasti enemmän maalipaikkoja. Kolmen pisteen ja sarjasijoituksen kohentamisen toivossa otettiin jälleen riskiäkin, mikä saattoi osaltaan vaikuttaa lopun takaiskuun.

Ainakin neljä huippupaikkaa jäi Kissoilta käyttämättä, kahdesti osuttiin tolppaan. Loukkaantumisten jälkeen paluun tehnyt Eetu Virtanen hakeutui hienosti maalipaikkoihin, mutta oli useamman kerran epäonninen viimeistelyssä. Pelin parhaana palkittiin Kraftin vakuuttava vierastyöläismaalivahti, joka ei ollut tällä kertaa ohitettavissa.

Päävalmentaja Heinonen oli tyytyväinen suojattiensa otteisiin:

”Valmius ja antauminen peliin tyydytti tälläkin kertaa. Kenttäpeli oli varsin mainiota, mutta viimeinen silaus jäi puuttumaan maalipaikoissa. Vanha fraasi ’vain maalit puuttuivat’ sopii tähän matsiin.”

Viimeisellä kierroksella Ilves-Kissat kohtaa Pallo-Iirot ja panosta todellakin riittää, sillä Kissat voi vielä sijoittua sijoille 8-5. Ilveksen pelatessa Tammelassa samaan aikaan, Kissojen päätösmatsi on poikkeuksellisesti Ratinassa klo 14.

TILASTOT