Kesko ja JK-Tekniikka jatkavat Kissojen kanssa

Ilves-Kissojen yhteistyökumppanuuksissa on jälleen otettu iso askel, kun seura on tehnyt sopimukset Keskon ja JK-Tekniikan kanssa.

”Me Keskolla saamme erittäin paljon yhteydenottoja ja erilaisia ehdotuksia yhteistyökumppanuuksista. Se, mihin lähtee mukaan, pitää aina miettiä todella tarkasti”, aluejohtaja Jari Alanen sanoo.

Ilves-Kissojen myyntipäällikkö Ilari Lassinen sanoo Keskon tapaisten tukijoiden olevan tärkeitä Kakkosessa pelaavalle seuralle.

”Kuka ei Suomessa tuntisi Keskoa tai Pirkkaa tuotemerkkinä? Onhan se hienoa, että meiltä löytyy ihan oma ilveskissa Keskon johdosta ja pääsimme suhteellisen helposti sopuun yhteistyön syventämisestä vaikka korona aiheutti neuvotteluille hieman haasteita”.

”Tämän tason yrityksen mukana olo tarkoittaa sitä, että teemme asioita oikein”, sanoo Lassinen.

Keskon aluejohtaja Jari Alanen on pelannut Ilves-Kissoissa ja hän sanoo haluavansa tukea vanhaa seuraansa.

”Me Keskolla saamme erittäin paljon yhteydenottoja ja erilaisia ehdotuksia yhteistyökumppanuuksista. Joudun aina myös miettimään sitä, miltä nämä yhteistyösopimukset johtamallani alueella näyttävät jo aiemmin sovittujen kumppanuuksien silmissä. Mihin lähtee mukaan, pitää aina miettiä todella tarkasti. Entisenä Ilves-Kissojen pelaajana minulta löytyy halua tukea vanhaa seuraani”, Alanen toteaa.

JK-Tekniikka pysyy Kissojen taustalla

Korona-aika on ollut haastavaa myös JK-Tekniikan toiminnassa. Toimitusjohtaja Jouni Tamski sanoo yrityksen halunneen jatkaa Ilves-Kissojen tukena.

”Moni yritys joutuu miettimään tarkasti, mitä seuraa tai ketä urheilijaa haluaa tukea. Me haluamme jatkaa Ilves-Kissojen tukena. On totta, että Kissojen pääkumppani on meille tärkeä yhteistyökumppani omassakin työssämme, mutta niinhän tämä urheilun tukeminen tuntuu Suomessa menevän ihan joka lajissa, Tamski sanoo.

Tamskin suku on ollut perustamassa seuraa vuonna 1932 Viipurissa.

”Tämä on hienoa. Pitkään olemme Kissojen kanssa kulkeneet”, Tamski sanoo.

Ilves-Kissojen myyntipäällikkö Ilari Lassinen puhuu historian siipien havinasta.

”Kuulin Jounilta historiasta, kun aloimme keskustella kauden 2022 yhteistyöstä. Minusta on hienoa, että perinteillä ja historialla on merkitystä, kun valitaan yhteistyökumppaneita ja tässä tapauksessa historiaa on pitkältä ajalta, Lassinen toteaa.

Lassinen haluaa myös antaa kiitosta Kissojen aiempien yhteistyökumppanuuksien solmijoita siitä, että he ovat onnistuneesti rakentaneet tehokkaan yritysryppään Kissojen taustalle. Ryppään kanssa on mukava neuvotella tulevan kauden suunnitelmista.