Ilves-Kissat 2 hakee maalivahteja ja pelaajia

Ilves-Kissat 2 pelaa tälläkin kaudella Miesten Kutosta. Joukkueessa on tulevalle kaudelle tällä hetkellä parikymmentä pelaajaa ja joukkue aloittaa ottelunsa B2-lohkossa lauantaina 27.4. Joukkueella ei kuitenkaan ole tällä hetkellä maalivahtia, joten joukkue kaipaisi kipeästi jopa kahta, miksei kolmeakin maalivahtia kesän rientoihin. Myös kenttäpelaajia mahtuu mukaan.

Kiinnostuneet pelaajat voivat ottaa yhteyttä joukkueenjohtaja Anssi Jaakkolaan puhelimella tai whatsappilla, numeroon 040 551 2262.

Joukkue perustettiin kaudelle 2021, kun se aloitti taipaleensa 7. divisioonasta. Ensimmäisellä kaudellaan joukkue sijoittui sarjassa kolmanneksi hävittyään kauden viimeisen ottelun FC Lasten joukkueelle, joka peluutti ottelussa edustuskelvottomia pelaajia. Pelajat olivat pelanneet korkeammalla sarjatasolla pelaavissa joukkueissa kauden aikana ja pelasivat tuossa ottelussa väärällä nimellä. Todisteet eivät kuitenkaan Palloliitolle riittäneet ja näin Kissat jäivät lopulta maalierolla kolmanneksi, pisteen päähän FC Lasten joukkueesta, joka voitti sarjan ja otti nousun. Asian jälkipuinnin yhteydessä kävi kuitenkin esiin, että kaudelle 2022 voi Kutoseen ilmoittaa joukkueen, joten Kissat saivat sarjapaikan ylemmältä sarjatasolta seuraavalle kaudelle.

Kaudella 2022 Kissat olivat pitkään kiinni kärkisijoissa, mutta lopulta taipuivat viiden pisteen päähän sarjanoususta. Futsalkentiltäkin tuttu, nuorta energiaa ja vikkeliä jalkoja omannut Oriveden Tuisku nappasi nousun viiden pisteen kaulalla Kissoihin, joka tuli sarjassa kolmanneksi toiseksi sijoittuneen Fish Unitedin jälkeen.

Suurin odotuksin kauteen 2023 lähtenyt Kissalauma aloitti kauden väkevästi, ottaen ensimmäisestä 11 pelistä kymmenen voittoa, häviten vain FC Vapsille lukemin 0-3. Loppukausi osoittautui kuitenkin hankalaksi ja kun sarjassa oli yksi yhtä kova ja tulosten perusteella kovempikin joukkue, Kolmosesta tippunut FC Melody, joutuivat Kissat tyytymään sarjassa toiseen sijaan, Melodyn vieden sarjan lopulta yhdeksän pisteen erolla.

Kaudella 2024 Kissojen lohkosta löytyy uusina tuttavuuksina Lasten/2, PiPo-79/2, TaPS, TahVe ja nuori ja nälkäinen TamFu. Vanhoja tuttavuuksia aiemmilta kausilta ovat Tyrwään Palloseura, PP-70 ja FC Vapsi, joten aiemmasta perimätiedosta joukkueiden kulmakuviosta ja avausmalleista ei tällä kaudella ole juurikaan hyötyä. Kausi alkaa sarjan pisimmällä vierasreissulla Sastamalaan. Onko tämä vihdoin se kausi, kun jälleen vuotta kokeneempi Kissalauma ottaa nousun ylöspäin?

Viime kaudella loukkaantumisista kärsinyt Janne Tulehmo nähdään mitä luultavammin tällä kaudella tositoimissa. Ossi Nieminen on puolestaan ilmoittanut jälleen kerran lopettavansa ison kentän peliuran ja jatkossa tätä maagista pallotaituria nähdäänkin vain harrastejalkapallon puolella. ”Olmi” kertoi lopettaneensa ensimmäisen kerran tosissaan pelaamisen vuonna 2007, mutta nyt on sitten viimein aika siirtyä täysin harrastepuolelle. Toivotaan että mies nähdään kuitenkin Kissojen taustajoukoissa myös tulevaisuudessa. Kiitos Ossi!

Kissat 2 valmiina joukkueen ensimmäiseen otteluun Seiskassa Kaukajärven kentällä 2021.