Heinonen jatkaa päävalmentajana, 7 runkopelaajalle jatkosopimukset

Tärkein yksittäinen palanen Ilves-Kissojen tulevan kauden pakettiin varmistui, kun Jukka Heinonen sopi seuran kanssa tulevan kesän pestistä. Täysin oikeutetusti Aamulehden viime kauden Pirkanmaan parhaaksi valmentajaksi tituleeraama Heinonen oli ainoa vaihtoehto hommaan, sen verran hyvää työtä mies on tehnyt jo kolme kautta Kissojen vastuuvalmentajana.

Hyökkäys voittaa yksittäisiä pelejä, mutta toimiva puolustus takaa hyvän sarjasijoituksen. Kissaleirissä voidaan odottaa rauhallisin mielin tulevaa kesää, sillä viime kaudella vakuuttaneen alakerran kivijalat ovat tehneet jatkosopimukset.

Puolustuksen johtaja ja viime kauden kapteeni Tuomo Ruotsalainen pitää linjat tiiviinä ja vaatimustason korkealla ensi kaudellakin. Maalilla heti debyyttikaudellaan Ilves-Kissoissa hyviä otteita esittäneeltä nuorelta Tuomas Karjanlahdelta voidaan odottaa ensi kaudella todellista läpimurtoa. Kaksi loistokautta peräkkäin pelannut Aleksi Siren hoitelee vasemman pakin tonttia jatkossakin. On hurjaa nähdä, millä tasolla nuori mies ensi kesänä pelaa, jos kehitys jatkuu nähdynlaisena. Loistouutinen on myös pelaajien äänestämän viime kauden tärkeimmän pelaajan Ville Puustisen jatkosopimus. Pääosin topparina pelannut Puustinen iski jopa 9 maalia viime kaudella ja oli siten sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä joukkueelle elintärkeä.

Keskikentälle ja hyökkäykseen saatiin ensimmäiset palaset kasaan kun Simo Martiskainen, Jussi Rasva ja Eetu Virtanen tekivät jatkodiilit. Martiskainen on erittäin jännittävä nuori pelaaja. Älykkäältä pelintekijältä voidaan odottaa kunnon läpimurtoa, mikäli mies saa pelata ehjän kauden. Jussi Rasva sai heti ensimmäisellä kaudellaan Kissoissa reilusti vastuuta ja tekikin hyvää jälkeä laiturina niin tehojen muodossa kuin puolustussuuntaan. Nuorelta mieheltä nähtäneen vielä enemmän ensi kesänä. Nopeaa ja taitavaa Virtasta vaivasi viime kaudella sitkeä polvivamma. Kykyjensä puolesta Eetu voi olla joukkueen johtavia maalintekijöitä tulevalla kaudella.

Heinosen ja mainittujen runkopelaajien jatkaminen antaa seuran toiminnalle jatkuvuutta ja tulevan kauden menestystä voidaan rakentaa viime kauden kovan työn ja menestyksekkään suorittamisen päälle.