AW-Rakennus ja JK-Putki jatkavat Kissojen yhteistyökumppaneina

Kausi 2021 on päättynyt vain muutamia viikkoja sitten, mutta Ilves-Kissojen toimiston väellä on suunnattu katseet tiukasti jo kautta 2022 kohden. Varma merkki tulevasta kaudesta on yhteistyökumppanuuksien julkistaminen.

Kissoilla on ilo ilmoittaa ensimmäisestä kaudelle 2022 tehdystä sopimuksesta. Pitkäaikainen kumppanimme AW-rakennus on päättänyt jatkaa Kissojen taustatukena myös kaudella 2022.

”Olemme olleet pitkään mukana tukemassa Ilves-Kissojen toimintaa ja toiminnan kehittyessä haluamme olla jatkossakin seuran tukena”, totesi AW-rakennuksen toimitusjohtaja Ismo Salo.

Ilves-Kissojen myyntipäällikkö Ilari Lassinen on mielissään ensimmäisestä sopimuksesta.

”Ensimmäinen on aina ensimmäinen. Hienoa, että pitkäaikainen tukijamme päätti pysyä mukanamme tulevallakin kaudella. Nyt on ”pää” sopimusten suhteen avattu ja lisää on varmasti tulossa.”

Lassisen mukaan Ilves-Kissat ja uudistettu strategia on otettu erittäin hyvin vastaan niin vanhojen kumppaneiden kuin yleisestikin Tamperelaisen jalkapalloilun parissa toimivien yrittäjien keskuudessa.
Lassisella on selkeä näkemys siitä, että Kissat kiinnostaa Tampereella.

JK-Putki Kissojen matkaan myös kaudelle 2022

Aivan loistavaa, että pitkäaikainen kumppanimme JK-Putki jatkaa matkaa kanssamme. JK-Putken toimitusjohtaja Jarmo ”Jampe” Kivistö on pitkänlinjan Ilves-Kissa ja tällaisten tukijoiden mukaan saaminen on erittäin tärkeää ja merkityksellistä. Minusta on erittäin tärkeää, että saamme pidettyä mukanamme kumppanit, jotka ovat olleet toiminnassamme mukana pitkällä aikavälillä. Tuleva kausi on meille juhlavuosi – seuralle tulee 90-vuotta mittariin ja sitä ei voi kuin arvostaa. Mikäänhän ei olisi hienompaa kuin pitää kaikki pitkäikäiset kumppanimme mukanamme myös juhlavuodelle”, kommentoi Kissojen myyntipäällikkö Ilari Lassinen.

”Olen itse pelannut Kissoissa varmaan 40 vuotta, mistä yksinkertaisesta syystä haluan olla osaltani mukana tukemassa seuraa myös jatkossa. Rakkaudesta lajiin”, Jampe kommentoi. Lassisen mukaan Ilves-Kissojen toimisto hiljenee, mutta kuulemma vain hetkeksi. ”Uusia virityksiä on meneillään koko ajan, mutta sen verran voin paljastaa, että eiköhän tällä viikolla ole jo lisää tiedotettavaa, mikäli asiat lutviutuvat normaaliin tapaansa”, myhäili Lassinen.