Autoklinikka ja Nokian Panimo jatkavat Kissojen kanssa

Autoklinikka jatkaa Ilves-Kissojen matkassa kaudella 2022 ja näkymät tulevaisuudesta ovat erittäin valoisat ja selkeät.

”Toimistolla piti kiirettä ennen joulua, mutta nyt pystymme ilmoittamaan, että yksi pääyhteistyökumppaneistamme on tälläkin kaudella Autoklinikka. Yhtiön tuki on meille erittäin merkittävä ja on hienoa, että näinkin suuri valtakunnallinen toimija on mukana tukemassa toimintaamme. Se kertoo siitä, että seurassa on jotain tehty oikein”, sanoo myyntipäällikkö Ilari Lassinen.

Autoklinikoiden aluejohtaja Johannes Marttila korostaa paikallisuutta mutta ennen kaikkea tamperelaisuutta yhteistyön tärkeänä taustana.

”Me haluamme olla tukemassa paikallisuutta ja selkeitä tulevaisuuden suunnitelmia. Yhteistyömme on toiminut aina niin kuin on sovittu, joten en näe mitään syytä, miksi emme pysyisi Ilves-Kissojen tukena myös jatkossa”, Marttila sanoo.

Marttilan mukaan Kissojen tukijoissa on yrityksiä, joiden kanssa Autoklinikkakin tekee päivittäin yhteistyötä.

”Tämä auttaa meitä meidän omassa toiminnassamme”, toteaa Marttila.

Nokian Panimolle paikallisuus on tärkeää

Ilves-Kissojen kotiotteluissa Kaupissa on tulevallakin kaudella mukana tuttu janonsammuttaja eli Nokian Panimo.

”Olemme pienpanimo mutta aivan kaikessa, missä haluaisimme olla mukana, emme kykene resurssien takia mukana olemaan. Paikallisuus ja sitä kautta tuleva näkyvyys ovat meille tärkeitä. Olemme mukana useammankin urheiluseuran tukena ja haluamme olla tuki myös Ilves-Kissojen ottelutapahtumalle”.

”Kissojen ottelutapahtuma on mielestämme erittäin hyvää Kakkosen tasoa. Nokian Panimolle on erittäin tärkeää, että paikallisissa ottelutapahtumissa nautitaan paikallisia juomia”, sanoo Nokian Panimon toimitusjohtaja Janne Paavola.

Ilves-Kissojen myyntipäällikkö Ilari Lassinen korostaa ajatusta ”paikallista paikallisille”

”Ottelutapahtumien katsojat ovat pitäneet Nokian Panimon tuotteista niin eipä meidän kannata niitä lähteä muuttamaan. On hienoa, että pystymme tarjoamaan pienpanimolle alustan, jossa tehdä omia tuotteitaan tutuksi ja toivottavasti siitä on yhtiölle hyötyä heidän omassa toiminnassaan.

Tämä vuosi on Ilves-Kissojen 90-juhlavuosi. Lassinen ei pidä mahdottomana, että kotiotteluihin kehitettäisiin juhlajuoma historian kunniaksi.