Tampereen Kolmosen viides pelikierros täydentyi sunnuntaina

Lamminpäässä kohtasivat vanhat kiistapukarit Ilves-Kissat sekä Tampereen Peli-Toverit. TP-T:llä yhden voiton ja yhden tasapelin ansiosta pisteitä 4, kun Kissat mielii roikkua iskuetäisyydellä sarjan kolmeen puhtaan pelin joukkueeseen, jotka ovat PS-44, HJS sekä NoPS.

Ennakkoon ajatellen Ilves-Kissat vaikutti vahvemmalta ja oli sitä myös kentällä. Koko päivän kenttää kastellut sade ei lakannut edes pelin ajaksi, joten olosuhteet olivat varsin vetiset ja koleat, joka taas vaikeutti pelaamisen tasoa sekä katsojien olosuhteita. Ilves-Kissojen kokoonpanosta puuttui Berat Grabovci, mutta se ei juurikaan punapaitaisten tahtia haitannut.

Maalihanat aukesivat vartin pelin jälkeen, kun Toni Toijala löysi hyvällä syötöllään Jere Intalan, joka viimeisteli kliinisesti alakulmaan 0-1. Viittä vaille puoliaikaa, sai Kissat sivuvaparin, jota asettui ampumaan Jesse Jaakkola. Tarkka keskitys löysi maalin edustalle nousseen Ville Puustisen, joka puski tyylillä pallon TP-T:n verkkoon. Puoliaikaa vietettiin punaisten kahden maalin johdossa ja tasaisen vauhdin taulukon mukaisesti toisella jaksolla päädyttäisiin neljään osumaan.

Vartti oli taas jaksoa pelattu, kun Kissoille vihellettiin vapaapotku hiukan kuudentoista ulkopuolelta. Pallon taakse asettui taas Jesse Jaakkola, joka pamautti nyt pallon suoraan vastustajan maalin alanurkkaan. Ja kuin pisteeksi ottelulle hyvin koko ottelun pelannut Toni Toijala tekaisi vielä Kissoille neljännen täysosuman.

Ilves-Kissojen ilonaiheita olivat vaarallinen vapariexpertti Jaakkola, pelikuntoon ja kokoonpanoon palannut Jere Intala, edellä jo mainittu Toijala sekä puolustuksen tukirangat Juha Veijonen sekä Ville Puustinen.

Valmentaja Kari Sainio suoritti kaikki sallitut viisi vaihtoa, joten arvokkaat peliminuutit jakaantuivat laajemmalle, joten jo keskiviikkona tulevaa seuraavaa ottelua silmälläpitäen avainpelaajia ei kuormitettu liiallisesti.