Ei mitään uutta Keravalta

Tiedot Ilves-Kissojen sunnuntain Keravan reissulta ei tuonut yhtään valoa tunnelin päähän. Nyt alkaa jo hiukan säälittää joukkueen pelaajien puolesta, kun sarjapaikan säilyttäminen alkaa jo vaatia urotekoja, jotka tällä kaudella ovat jääneet näkemättä. Miro Schwalenstöcker vei PK K-U:n johtoon pilkulta parinkymmenen pelatun minuutin jälkeen, jonka Jere Intala pystyi vielä kuittaamaan rahtusen ennen puoliaikaa.

Kun toista jaksoa oli pelattuna vain pari minuuttia, osui kotijoukkueen Matti Saari aikeissaan ja peli oli taas tappioasemassa, eikä se siitä sitten enää miksikään muuttunut. Tappioputki kasvoi peräti yhdeksän ottelun mittaiseksi, joten melkoista kallonkutistajaa joukkue kaipailee itseluottamuksen palauttamiseen. Riittääkö sekään, kun taulukossa edellä menevät PK K-U ja Käpylän Pallo ovat jo kuusi pistettä edellä ja molempien ohi pitäisi vähintään päästä.

Tulevana perjantaina ollaan taas hiukan viisaampia, kun joukkue palailee kotiinpäin Oulunkylästä. Kolme pistettä Käpylän Pallon vieraana pitäisi vielä päätä pinnalla ainakin tuleviin kahteen kotiotteluun, joista saman viikon aikana ensin kohdataan paikalliskilpailija TPV ja sitten Fc Vaajakoski.