Kausikorttihaastekampanjan ehdot

Nämä ovat Ilves-Kissojen kannatuskausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) varausehdot. Osapuolina ovat Tampereen-Viipurin Ilves-Kissat (myöhemmin Ilves-Kissat) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

Ilves-Kissat järjestää kevättalvella 2020 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja Ilves-Kissojen miesten edustusjoukkueen kauden 2020 kotiotteluihin (miesten kolmonen ja Regions Cup). Kausikortin kampanjahinta on jäsenille 15€ ja muille 25€. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 150 sitovaa kausikorttivarausta. Kausikortin normaalihinta on 45€/kpl. Jäsenhintaiset kausikortit on rajoitettu 1kpl per jäsen, normaalihintaisia ei ole rajoitettu. Kahden kausikortin ostajalle kolmas kausikortti hintaan 15€.

Asiakkaan ilmoittautuessa Ilves-Kissojen kausikorttihaaste 2020-kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

  1. Kampanjan toteutuminen. Kampanjan tavoitteena on saada 150 kausikorttivarausta. Ilves-Kissoilla on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.

  2. Kampanja-aika. Kampanja käynnistyy 24.2.2020 ja päättyy 15.3.2020. Ilves-Kissoilla on oikeus muuttaa kampanjan päättymisaikaa.

  3. Kampanjaan osallistuminen. Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan Ilves-Kissojen verkkosivuilla osoitteessa www.ilves-kissat.fi/kausikortti tai sähköpostitse ilves-kissat(a)ilves-kissat.fi. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja. Kausikorttien määrällä ei ole rajoitusta asiakasta kohden.

  4. Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen. Ilves-Kissat ilmoittaa kampanjan toteutumisesta Ilves-Kissojen nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

  5. Kampanjaan sitoutuminen. Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 15€ tai 25 €/kpl. Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.

  6. Kausikortin maksaminen. Kampanjan toteutuessa Ilves-Kissat lähettää asiakkaalle asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on ohjeistus kausikortin maksamiseen. Maksuaika on 14 vuorokautta. Myöhässä olevasta maksusta peritään korkolain mukainen viivästyskorko. Sähköpostin puuttuessa viesti maksuohjeista lähetetään puhelinnumeroon. Kortin maksamisesta voi sopia myös erikseen Ilves-Kissojen johtokunnan jäsenten tai toimihenkilöiden kanssa sekä sähköpostilla osoitteessa ilves-kissat(a)ilves-kissat.fi.

  7. Hyväksytyt maksuvälineet. Kausikortin voi maksaa yleisimmillä verkkopankeilla sekä maksukorteilla verkkokaupassa. Käteismaksuista tai laskutuksesta voi sopia sähköpostilla ilves-kissat(a)ilves-kissat.fi osoitteeseen.

  8. Kausikorttien toimitus. Kausikortteja voi noutaa nimellä Ilves-Kissojen otteluista, Ilves-Kissojen erikseen ilmoittamasta noutopisteestä, Ilves-Kissojen toimihenkilöiden kautta, tai ne postitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

  9. Kausikortin voimassaoloaika. Kausikortti on voimassa Ilves-Kissojen kotiotteluissa (kolmonen tai Regions Cup) kaudella 2020.