Kannatuskausikorttihaaste 2020

Kannatuskausarikorttihaaste 2020

Ilves-Kissat järjestävät kaudelle 2020 kannatuskausikorttihaaste -kampanjan, jonka tavoitteena on kerätä 150 varausta kausikorteille. Kannatuskausikorttiin sisältyy:
– Maksuton pääsy kotiotteluihin (11 kpl Miesten Kolmonen, mahdolliset karsintaottelut ja Regions’ Cup)

HUOM! 11.5 muutettu Koronaviruksesta johtuen kauden ottelumääriä. Kolmosessa pelataan yksinkertainen kierros, yläloppusarja ja mahdolliset kakkosen nousukarsinnat. Kausikortti oikeuttaa siis Kolmosen 6kpl kotiotteluita, yläloppusarjan 2-3 kotiottelua, sekä mahdollisen karsintapelin kotiottelun. Regions’ Cupin tilanne on auki toistaiseksi, mutta mikäli se pelataan, kuuluu myös sen kotiottelut korttiin.

– Yhteistyökumppaneiden kausikorttiedut
– Makkara tai kahvi kotiotteluissa

Varaa kausikorttisi nyt ja ole mukana Kissojen matkalla kohti Kakkosdivisioonaa!

Kampanjan kesto on 24.2-15.3.2020. Kampanjassa myydään kannatuskausikortteja Ilves-Kissojen miesten edustusjoukkueen kauden 2020 kotiotteluihin (Miesten Kolmonen ja Regions Cup). Kausikortin kampanjahinta on jäsenille 15€ ja muille 25€. Jäsenhintaiset kausikortit on rajoitettu 1kpl per jäsen, normaalihintaisia ei ole rajoitettu. Kahden kausikortin ostajalle kolmas hintaan 15€. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 150 sitovaa kausikorttivarausta. Kausikortin normaalihinta on 45€/kpl. Kampanjan toteutuessa varaus on sitova ostopäätös. Voit lukea kausikorttikampanjan varausehdot tästä.

Kannatuskausikorttihaaste toteutuu, kiitos varanneille! Voit maksaa korttisi tästä linkistä: https://www.ilves-kissat.fi/kauppa/kausikortit/kausikortti-2020-2/

Kausikorttiyhteistyössä:

Trattoria Il Posto
Urheiluhieroja Joonas Tollola

ABS 1 auto- ja kolarikorjaamo center

Kuvatikkaus

Cafe Kaisuli

Pyöräkauppa Keskiö

Ravintola Vanha Ike