Edustusjoukkueen pelastuskampanja

Pelastuskampanjassa useita tukivaihtoehtoja

Lähde mukaan Ilves-Kissojen tukikampanjaan, vaihtoehtoja on useita eri hintaluokissa. Kampanja toteutuu vasta, mikäli 18 000€ saadaan yhteensä kasaan ja tuotteet laskutetaan joulukuun aikana kampanjan toteutuessa. Kannattajatuotteet tilataan ryhmätilauksena joulukuun aikana ja ne toimitetaan helmi-maaliskuun aikana. Kaikki paketit voi myös noutaa Kissat-Hallin urheilukeskukselta osoitteesta Kaskimäenkatu 4, 33900 Tampere. Voit lukea lisää kampanjan taustoista uutisestamme täältä.

Kausikortin voi korottaa jälkikäteen erillisellä hinnalla VIP-kausikortiksi, mikäli sellainen tuote pystytään kaudella 2024 jälleen tarjoamaan. Kausikortin voit maksaa myös kulttuuriedulla, valitse maksutapa lomakkeella.

Huuda match worn -pelipaita huutokaupasta tästä linkistä: https://www.huuto.net/haku/sellernro/2936013

Olemme päivittäneet saldot verkkokauppaan ja sieltä voi tilata nyt jo heti varastossa olevia tuotteita ja ne voi noutaa Kissat-Hallin urheilukeskukselta. Pelipaitahuutokauppa avataan loppuviikon aikana. Elinikäisen kausikortin voi maksaa useammassa erässä.

    Valitse haluamasi paketti / paketit

    Huivi vai pipo? (Vastaa tähän, mikäli valitsit tuotteen, joka sisältää noista jomman kumman) Maksutapa Toimitustapa (Postituksesta lisäämme laskuun 8€)